Wie oh wie?

Iemand zegt, zonder spot: “Ik heb Jezus écht ontmoet. Lange haren, lange baard: hij voldeed precies aan het beeld dat ik tijdens mijn licht katholieke opvoeding meekreeg. Op een dag gaf hij me een hand. Het eerste wat me opviel was dat hij, anders dan iedereen daar, begrip leek te hebben voor alle partijen. Heel genuanceerd, heel vriendelijk. Hij was erg geïnteresseerd in mijn werk. Ik heb hem mijn artikel opgestuurd en hij heeft nog gereageerd ook, heel positief, maar ik ben die brief helaas kwijtgeraakt. Doodzonde.”

Is die persoon dan een christengekkie?

Is het Arnold Karskens?

Of allebei?

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

Bol.com Algemeen
 

7 thoughts on “Wie oh wie?

 1. Niet het beste en meest verstandige interview met Arnold maar denk dat het vooral beeld- en wat grootspraak is.

   
 2. Het intervieuw was naar aanleiding van zijn op autobiografie gebaseerde roman volgens het inleidend stukje. Daarin kan Arnold zich wat meer poëtisch uiten, dacht ik. En waarom zou hij een “gekkie” zijn als hij net als een groot aantal anderen, waaronder ik, is overtuigd van het bestaan van Jezus? Niet geloven is ook een overtuiging….

   
 3. Zo kwam ik eens klaar in Maria. Ik voelde direct: dit is zowel de maagd als de hoer omdat zij zowel strak was als dat ik er desondanks wel erg gemakkelijk ingleed alsware zij al vele vele malen ingereden.
  Velen zullen nu zeggen “wat een seksisme” maar je moet het hebben gevoeld om de waarheid te weten.

  Zij heeft mij daarna nog geschreven. Helaas ben ik die brief verloren, doodzonde!

  Mijn buurman heeft trouwens Mohammed (vzmh) geneukt. Diep, in zijn aarsch. Hij scheen er ontzettend van te genieten met als gevolg dat mijn buurman Mohammed (vzmh) wel bij zijn haren móest grijpen, de grip verhoogde, om daarna vol enthousiasme dieper, dieper, en nóg dieper in Mohammed (vzmh) klaar te komen. Daarna moest Mohammed (vzmh) naar de wc omdat zijn endeldarm het sperma er weer wilde uitpoepen (vrede met dat sperma).

  Mohammed heeft die buurman niet geschreven. Waarschijnlijk omdat de recentie van het boek dat hij al eerder had geschreven nogal tegenviel. Niet dat het niet vaak werd gelezen of dat hij geen enthousiaste volgers had. Hij vond ze alleen zo dom. En achterlijk. Eigenlijk wilde Mohammed (vzmh) niet met hen worden geassocieerd. Komt bij, stel dat zij er alsnog achterkwamen van die buurman? Stel je dat zij massaal ook die buurman zouden willen? Fuck hun dacht Mohammed (vzmh). Mijn gaatje is het enige gaatje dat voor die buurman is!

   

Comments are closed.