Stempels zetten

“Zuur. Oud. Wit. Cynisch. Man. Boos.”

“Oud. Cynisch. Boos. Zuur. Wit. Man.”

“Wit. Boos. Cynisch. Zuur. Man. Oud.”

“Boos. Man. Cynisch. Wit. Oud. Zuur.”

“Man. Wit. Zuur. Boos. Cynisch. Oud.”

“Oud. Man. Zuur. Cynisch. Boos. Wit.”

Het zijn de zes stempels die de columnisten die een blank voetje willen halen bij de Jesses van deze wereld permanent paraat hebben. En dan heb je nog mazzel, want een Asha-achtige voegt er ‘cis-gender hetero-normatief’ (of zoiets) aan toe.

Als je er op reageert, ben je een boze cynische zure oude witte man.

Je kunt er dus maar beter heel hard om lachen.

 

2 thoughts on “Stempels zetten

 1. Kortom, alle minder presterende groepen komen samen in hun protest tegen de best presterende groep in de geschiedenis van de mensheid: de blanke (man).

  De neger die zich als nigger gedraagt vanwege alle zelfveroorzaakte tegenslag en daar chronisch blanken de schuld voor geeft dus (mentaal) slaaf is.
  De genderverwarde met de ontwaakte boosheid als gevolg van de klit die maar geen lid blijkt na de operatie of de geprepareerde voorbips die maar geen echte vrouw maakt.
  De moslim die gulzig gebruik maakt van de maatschappelijke onrust om hun omwentelingsagenda stap voor stap door te drukken.
  De vrouw in verwarring door alle keuzevrijheid en hiervoor de (blanke) man de schuld van geeft.
  De gristen verslaafd aan het schuldgevoel, lijden en de andere wang als verzonnen analogie naar het mogelijke leven van Jezus.
  De linkse kerk in haar dogma naar een samenleving zonder verschil waarbij begonnen wordt met hen die excelleren te kapittelen en de zwakste schakel de norm dus het doel is.

  Want als men zelf niet kan winnen dan kan men het beste de ander laten verliezen!

   

Comments are closed.