Smeercampagnes

Het Algemeen Dagblad zet oude relgeluiden uit Geldermalsen onder een filmpje dat moet suggereren dat ‘Geertje Wilders’ een stel jonge doorgedraaide imbecielen op Urk inspireerde tot geweld tegen een  Marokkaans gezin.

Bij BNNVARA op Radio 1 wil een columniste 20.000 inwoners van Urk laten verzuipen omdat ze vergiftigd zouden zijn met het racistische gedachtengoed van Geert Wilders.

De politieke tegenstanders van Geert Wilders hoeven weinig te doen om hem zwart te maken; dat doen de zogenaamde ‘onafhankelijke’ media wel voor ze.

Wat die media blijkbaar niet snappen, is dat deze smeercampagnes een keer averechts gaan werken.

Misschien woensdag al.

 

One thought on “Smeercampagnes

 1. In de haatcolumn van Elfie Tromp wordt opgeroepen tot massamoord op de inwoners van Urk door het doorsteken van de dijken nadat zij Urkers collectief over één kam heeft geschoren en beledigd met de woorden inteelt, achterlijk, doorgesnoven, agressief en godsdienstig dus gestoord.

  Die column was gebaseerd op moedwillig foutieve berichtgeving in het AD waarin een filmpje over een demonstratie uit 2015 werd geroepen ‘Geertje Wilders’. Dit werd na een tijd natuurlijk gerectificeerd door het AD zodat zij juridisch veilig stonden, maar niet nadat dit vele malen was gelezen zodat het kon worden misbruikt als ‘feit’ door anderen. Nepnieuws als demagogisch middel tot haatverspreiding en ophitsen dus.

  Tegelijkertijd past Elfie Tromp wat citaten aan waarin bijvoorbeeld wordt verdraaid zoals dat je iets als Marokkaan in Urk niet moet doen terwijl door een jongere (ja, één jongere) werd verteld dat bepaald (immoreel) gedrag in Urk niet werd getolereerd. In het algemeen dus, maar Elfie Tromp maakt daar een racistische frame van naar Marokkanen. Het ging overigens slechts om een ruzie tussen 2 jongens om 1 meisje.

  Terwijl er van racisme aan de Urker kant geen sprake was, ging een deel van Marokkaans Nederland met wapens op weg naar Urk om die Urkers een lesje te lezen. Daarbij bedoelden zij de blanke Urkers. Racisten dus die geweld op hen wilden uitvoeren.

  Net zo makkelijk stelt Elfie Tromp dat Urkers (ja in het algemeen) iemands moeder het ziekenhuis in slaan, terwijl 1 moeder onwel werd en voor de zekerheid is meegenomen ter observatie in het ziekenhuis vanwege de spanning. Het gezin staat bekend als uit asociaal dus daar zal inderdaad wel wat spanning heersen.

  Elfie legt de schuld bij 20 jaar haatzaaien en polarisatie politiek, van Marokkanen ontmenselijken en buitenlandertje pesten. Volgens Elfie is maar één man daarvoor verantwoordelijk: ‘onze’ Geertje Wilders. Een nogal selectieve keuze, als je +1400 jaar islamitisch geweld, racisme, slavernij, moord, verkrachting, pedofilie en genocide niet meeneemt. Nogal selectie als je 9/11 niet meeneemt en de juichende Marokkanen die stonden te feestvieren na deze massamoord op Amerikanen. Of de vele, vele, terroristische aanslagen in Europa en in Nederland. De stelselmatige ondergraving van islamieten van onze democratie en maatschappij. De extreme oververtegenwoordiging van Marokkanen in de misdaad. De homohaat. De massale demonstraties van Turken met Turkse vlaggen in Rotterdam voor hun Nederland en Europa hatende melachomane Hitler aanhanger Erdogan. Het geweld dat zij toepasten op de politie, waarna Erdogan ook nog eens extra ging ophitsen, want de schuld van handhavende politie op geweld toepassende Turken in Nederland ligt bij het racistische Nederlanders. Dit van Erdogan dus die Turken als beter dan andere rassen ziet. Moslimlogica die Elfie Tromp ook toepast.

  Oorzaak-gevolg doet er voor Elfie niet toe. De schuld ligt persé bij diegenen die de oorzaak benoemen en daar wat aan willen doen; niet bij de slachtoffers. Alsof je Joden beschuldigd van het Nazisme, dat is de logica van Elfie Tromp. Een gestoorde geest die blanke mannen met een voorbind dildo wil verkrachten waarna zij die besmeurde dildo in het gezicht van die man wil slaan ter vernedering. Ranzige woorden? Niet de mijne, maar letterlijk de woorden van Elfie Tromp.

  Elfie Tromp gaat met Jeroen Aalbers die de in zijn ogen geniale naam Jerry Hormone draagt. Een soort manwijf met lange haren die duidelijk een testosteron tekort heeft dus een passende naam inderdaad. Jerry Hormone ziet eruit alsof hij door een dildo wil worden verkracht door een gestoorde haatkut die de verwrongen naam Elfie draagt. Wellicht vindt Jerry Hormone de geur van zijn eigen stront in zijn gezicht gesmeerd lekker en zijn die lange haren geschikt om hem stevig naar achteren te trekken als Elfie haar verkrachtingsfantasie botviert op die mismaakte halfman. Ieder zijn meug, maar dat Radio 1 zo’n perverse gestoordheid loslaat in haar programma om zulke haatzaaierij te kunnen rondspuien getuigd van zeer dubieuze motieven en een ranzigheid welke zijn weerga niet kent.

  Feiten verdraaien om haat te zaaien en oproepen tot geweld, dat doet Elfie Tromp in samenwerking met Radio 1. Olie op het vuur gooien terwijl politie en hulpverlening proberen te de-escaleren. Want Elfie beschuldigd de Urker jeugd ten onrechte van racisme, zodat zij zelf op racistische argumenten tot haat en geweld kan oproepen om alle Urkers dood te maken. En Radio 1 kan zo verhult haar politieke programma nog eens naar voren brengen.

  https://www.metronieuws.nl/columns/2017/04/het-is-gewoon-zo

   

Comments are closed.