She Was There

De Nacht van de Vluchteling-wandeltocht vertrekt toch niet van Kamp Westerbork.

Volgens de organisatoren “wegens bedreigingen uit joods-extremistische hoek”. Ik ken heel wat hoeken in Nederland, maar die niet. Maar ze gaan die beschuldiging vast nog staven met aangiftes bij de politie.

Ondertussen ontploft D66-Kamerlid Jan Paternotte. Die vindt blijkbaar dat er geen betere plek is voor die wandeltocht omdat, ik citeer, “Westerbork de laatste Nederlandse verblijfplaats van Anne Frank was”.

Laat dat even goed op je inwerken.

Hedendaagse asielzoekers, zoals die We Are Here-kneuzen, vergelijken met een op transport gezet joods meisje.

Dan ben je echt volkomen mesjogge.

 

7 thoughts on “She Was There

 1. Werkelijk álles mag worden aangegrepen…

  Bevalt de mening van een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger niet? Vergelijk hem dan gewoon vaak en veel met Adolf Hitler.

  Wil je iemand of een groep zielig laten overkomen? Vergelijk ze dan vaak en veel met gedeporteerde, uitgehongerde, zwaar mishandelde en vergaste of anderszins vermoorde (joodse) kinderen…

  Succes gegarandeerd!

  Alles is immers geoorloofd om de eigen zin door te drukken! Respect voor de doden of de geschiedenis in het geheel is ondergeschikt aan het belang van (veelal homofiele) studenten die ‘politiekje’ spelen met wat overgebleven kruimels dan wel splinters van het vergane politieke landschap.

  Enige manier om deze doorzichtige tactiek te rechtvaardigen, is moslims te behandelen zoals de joden uit de voortdurend aangehaalde voorbeelden. Dán is er recht van spreken.

  Bijkomend voordeel in cijfermatige bewoording doe ik jullie niet toekomen, ik kijk wel uit 😉 Maar het restant huisvesten in een afgelegen deel van Jordanië is wat mij betreft groen licht!

   
 2. Ik heb mijn best gedaan. Ik had hoop dat ik het stukje van Jan Paternotte verkeerd had gelezen of geïnterpreteerd. Maar hoe ik ook mijn best deed, ik kon er geen positief woord in vinden.
  Ik ben ervan overtuigd dat een extra les geschiedenis de jongeman goed zal doen.

   
 3. Het misbruiken van het ongekende leed van Joden met overwegend islamitische vluchtelingen, de nu wereldwijd meest antisemitische haatgroep ter wereld.

  Die als zij hun zin krijgen de Nazi’s zullen overtreffen. Die zelfs een handboek van antisemitisme (naast ander haat) hebben dat zij heilig achten. Die tot nu toe meer genocide doden op hun geweten hebben dan alle andere grote genocide plegers bij elkaar opgeteld: communisme + nazisme + christendom.

  DIE groep wordt niet alleen tot in het absurde door D66 en andere linkse fascisten beschermd, nee dat is niet genoeg. Zij moeten en zullen dit over de rug van de joodse slachtoffers doen. Kennelijk is 6 miljoen niet genoeg voor D66. Stampen zij liever met moslimlaarzen over de graven van nog meer joden.

  Jan Paternotte. Een spiritueel kind van Hitler met de demagogische trekken van Goebbels!

   
 4. D66 & Friends from the left, zijn alles wat er in WOII is gebeurd aan het degraderen tot een soort van “akkefietjes”. Door hun constante vergelijken van de positie van de huidige vluchteling/economische migrant, met het uitroeien van Joden en Roma en psychiatrische patiënten. Zo ook door iedereen die het oneens met hen is, als racist, extreem rechts, ultra rechts en nazie neer te zetten, ipv de discussie als twee gelijkwaardige standpunt verdedigers aan te gaan.

   
  • Hun tijd komt nog wel, als het klopt dat de geschiedenis zich herhaalt.

   Je Suis Nürnberg…

    
 5. Die vluchtelingen hebben niks te maken met Westerbork, de helft is niet eens vluchteling maar profiteurs van onze staat. daar maak ik me kwaad om. Altijd die zielige mensen die niet echt meer zielig zijn en niet terug willen om hun land op te bouwen, wat mijn vader en moeder en wij zelf wel gedaan hebben. De 2e WW heeft veel leed gebracht en dat leed is van ons Europeanen en niet van andere landen Netjes gezegd, nog even en de Joden worden weer vervolgd, maar niet door ons.

   
  • Ik vermoed, dat als je de gemiddelde vluchteling uitlegt waar Westerbork en ook de vernietigingskampen voor gebouwd zijn, ze er een staande ovatie op los laten. Gebouwen om joden in te doden? Dat is haast nog mooier dan een levenslang gratis onderhoud, en straffeloos criminaliteit kunnen bedrijven!

   Joden worden in (west) Europa nog niet officieel vervolgd, maar als je ze wilt mishandelen staat er nagenoeg geen straf op. Ze zijn dus al wel vogelvrij verklaard. Met dank aan de immer geschokte verraders die met droge ogen staan te beweren dat ze ‘ons’ vertegenwoordigen…

    

Comments are closed.