Schmink enzo

Soms ga ik te kort door de bocht.

Vanochtend nog.

Schrijf ik dat mensen die Zwarte Piet zwart willen houden volgende week allemaal verkleed én zwart geschminkt naar de intochten moeten met zakken vol lekkers.

Een prima plan.

Maar veel effectiever is als ze daarnaast níks meer kopen bij winkeliers en winkelketens die buigen voor de KOZP-activisten. Of die, nog voor moslims het komen ‘vragen’, alvast christelijke feesten als Kerstmis en Pasen van hun naam ontdoen, liefst stiekem.

Het enige wat die bedrijven echt interesseert: geld.

Benieuwd hoe snel een kopersstaking een eind maakt aan dat vreselijk laffe geknipmes.

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

7 thoughts on “Schmink enzo

 1. Eindelijk eindelijk, oproep tot enige echte effectieve boycot: kopersstaking…..en NIET alleen tegen ko(ts)zp…wat met outspan sinaasappels lukte lukt ook met pepernoten, speculaas en chocoladeletters…….

   
 2. Ik zou niet weten waar ik nog boodschappen zou moeten doen, als ik mee wil doen, en dat wil ik graag, met de boycot van winkels/grootwinkelbedrijven die zich laten beïnvloeden door KOZW, of onze feest dagen niet meer bij hun eigen naam noemen. Vandaag zag ik dat Lidl , in navolging de HEMA, ook al de kolderitis heeft geregen door hun reclame bord voor “FEEST” ipv. St Nicolaas en Kerst te introduceren. De rest van de winkels in het dorp hebben Piet al 2 jaar geleden de laan uit gestuurd. Ik moet toch eten en een auto heb ik niet.
  Ik begrijp die Haagse gasten best die KOZP hebben aangevallen. De een heeft nu eenmaal een korter lontje dan de ander en de een wreekt zich met pen en de ander met de vuist. Die gasten gaan sowieso een heel zware straf krijgen van de D66 rechters. Maar zoals die gasten in Den Haag KOZW in de kaart speelden met hun actie, zo zullen de D66 rechters met hun verachtelijke partijdigheid, ook eens hun trekken thuis krijgen. Reken maar!
  Eens moest dit sowieso gebeuren.

   
 3. Een leuk idee, maar waar kan ik dan nog wel terecht? Want ik kom bij meerdere supermarkten en overal is Zwarte Piet in de ban gedaan. Appie, Jumbo, Coop, Aldi, het is 1 pot nat. Wie weet welke ondernemingen nog niet de knie gebogen hebben voor Social Justice?

   

Comments are closed.