Overal gevolgd?

Intrigerend stukje in De Telegraaf.

“Frans Timmermans is tijdens zijn bezoek aan Hongarije overal gevolgd door onbekenden die hem onophoudelijk bleven filmen. Zijn agenda was bewust niet kenbaar gemaakt bij de Hongaarse autoriteiten. Toch werd hij overal gevolgd. Bijvoorbeeld bij een tv-studio waar hij aankwam voor een interview, bij zijn hotel, maar ook bij een ontmoeting met vakbondsleiders. Met hen werd in de kelder gegeten zodat daar in ieder geval zonder ongewenste toehoorders gepraat kon worden.”

Je kunt veel van Hongaren zeggen.

Maar ze houden de echt gevaarlijke politici wél goed in de gaten.

Als Timmermans het niet verzon…

 

7 thoughts on “Overal gevolgd?

 1. Timmermans is een pragmatische ja-knikker en meeloper van de grootste verraders die dit mooie continent ooit gekend heeft.

  Alle Europese volken en culturen moeten kapot ten behoeve van de groot Europese waanzin-droom…

  En als dat kapot moet door islam zullen ze dat doen met islam; heb je daarna meteen een nog dommere, goed gelovige en bereid tot spulletjes kopende monoculturele massa!

  Chapeau Frans, chapeau!

   
 2. Wat ik wonderlijk vind is dat je als Spitzenkandidaat naar een land gaat en je dat incognito doet. Zonder de autoriteiten te waarschuwen. Dan zou ik als “autoriteiten” ook wantrouwig worden en je in de gaten houden als ik er achter kwam.
  Wel vreemd dat ijdele Franske het nu opeens vervelend vond om in de belangstelling te staan.

   
 3. Ik noem hem al jaren Poseur des Vaderlands. De man is een machtswellusteling pur sang. Zijn grote Europese droom zal en moet gestalte krijgen en daarvoor gaat hij over lijken. Als er 1 Nederlandse politicus is met bloed aan zijn handen is het deze man wel.

   
 4. Nou nou nou Fransje,

  Het is je kennelijk naar je hoofd gestegen!

  Want zo belangrijk wordt jij helemaal niet bevonden om je te gaan volgen. Bovendien is het spoor van je vette varkenslichaam veel te makkelijk te volgen. De onpasselijke en boze mensen laat jij als een spoor achter als ware het zaad dat uit je aars drupte nadat je die priester had misbruikt in de jonge jaren.

  Bovendien praat je alleen poep dus komt er slechts leugenachtige diarree uit die mismaakte scheur die jij je mond noemt.

  Het belangrijkste argument dat jij je niet zorgen hoeft te maken dat je wordt gevolgd is het kwartje dat bij de rest van Europa allang is gevallen maar kennelijk in de gedegenereerde machtswaan van de sociaal-democratie nog niet is gevallen: JIJ.Doet.Er.Niet.Meer.Toe!

  Iedereen weet dat jullie de tyfus worden weggestemd straks omdat iedereen jullie HAAT! Vuile smerige leugenachtige machtswellusteling. Vieze ranzige vetklep! Dat dat kwartje kennelijk nog niet is gevallen bewijst weer eens met welke kleppen jullie voor je ziekelijke machtshongerige rotkop rondlopen.

  Gelukkig is er na de verkiezingen nog een positie waar jij wel op je plek bent. Waar je bewezen talenten op waarde zullen worden gewaardeerd. Want met de nieuwe doctrine in de katholieke kerk blijft de vraag natuurlijk hetzelfde maar zal het aanbod opdrogen. Beetje wat de sociaal-democratie nu overkomt zeg maar. En jij hebt bewezen dat je kan zuigen als een stofzuiger. Vooral oude priesters! Dus gaat heen en laat gods zaad over jouw akker vloeien, als ware het de misgelopen macht die je op ondemocratische wilde toe-eigenen.

   
 5. Wat een enerzijds beschamende en anderzijds belachelijke provocatie en heeft dit wandelende worstebroodje bedacht om een Europees land dat wijzelf hebben binnengehaald, persoonlijk te ontmaskeren. ‘ Incognito’ ontmaskerd en misschien gevolgd (door de alerte Hongaarse geheime dienst, door zijn eigen cameraman of ziet hij ze vliegen?), levert hij hoogstpersoonlijk het ‘bewijs’ voor de brutale leugens en het politieke misbruik van gebrek aan historische kennis over Hongarije. Net als bij Oekraine levert dit gestook in andere landen in naam van de democratie a la Frans, een wenkend perspectief maar niet heus, niks anders op dan een burgeroorlog, dus chaos en veel geweld: gewonden, verkrachtingen, doden, armoede. Maar ja, alles voor macht, heerlijk! En: je (u en ik) moet wat over hebben voor Frans’ democratie, maar als de pleuris uitbreekt is hij allang weer weg, natuurlijk. De landen van het Oostblok, met hun totaal andere geschiedenis, allemaal zeer jonge democratieen, want voormalig onder stalinistische overheersing: tsja. Allemaal van oudsher dermate corrupt, dat Frans daar likkebaardend in rond rolt: het meest corrupte land in de EU is nu voorzitter!

   

Comments are closed.