Onmisbaar

Het is lachen dat de directie van BNNVARA, deels voortgekomen uit de Verenigde Arbeiders (!) Radio Amateurs, één uitzondering op de Wet Normering Topinkomens wil maken.

Namelijk voor haar parttimer Matthijs van Nieuwkerk.

Alsof er ook maar één kijker wakker van zal liggen dat deze geldwolf anders overstapt naar een ander knopje op de afstandsbediening.

Alsof de Publieke Omroep instort als Matthijs van Nieuwkerk opstapt voor de poen.

Alsof-ie onmisbaar is.

Die zes maanden per jaar dat-ie nu helemáál niet werkt voor zijn centen, op een paar hobbydingetjes tussendoor na, komen we met z’n allen ook prima door.

 

3 thoughts on “Onmisbaar

 1. Dus die socialistische omroep wil wel dat er een einde komt aan perverse salarissen, ook van subsidievreters, maar wel met één uitzondering, namelijk een ‘socialist’ die zich pervers verrijkt met overheidsgeld dat bedoeld is om ‘belangrijke’ maar commercieel slecht lopende programma’s toch op de televee te brengen.

  Waar kennen we dat recht praten wat krom is ook weer van?

  Toch ben ik voor. Want als die uitzondering mag dan ken ik er ook nog wel een paar waarvoor uitzonderingen voor mag worden gemaakt.

  Zoals Wilders die dan eindelijk écht Vrijheid van Meningsuiting kan krijgen zonder te worden gemuilkorft door hypocriete politie/justitie met dubbele standaarden.

  Maar iets zegt mij dat dat hypocriete stelletje sLinkse schorriemorrie dan weer over de rooie gaan.

  Want iedereen gelijk, maar zij toch ietsje meer gelijk dan de rest.

   
 2. Er is iets raars aan dit hele onderwerp. Waarom werkt Matthijs van Nieuwker bij BNNVARA als hij een hoog salaris zo belangrijk vindt?

  Óf hij werkt bij BNNVARA omdat hij de socialistische grondslag van die omroep(en) belangrijk vindt en onderschrijft, óf hij vindt geld belangrijker en gaat daar werken waar graaien mag en kan zolang je maar ook genoeg geld opbrengt.

  Het is het één of het ander. You can’t have both.

  Wat nog belachelijker is, is dat de directie van BNNVARA kennelijk uitzonderingen willen kunnen maken. Bedoelen zij daarmee dat alleen zij uitzonderingen mogen maken? Of dat iedereen vanaf nu uitzonderingen moet mogen kunnen maken? Waarmee diezelfde uitzonderingen uiteindelijk de norm worden en het budget van het stelsel fors omhoog moet?

  Want dát zal uiteindelijk het gevolg zijn. En dát is natuurlijk uiteindelijk het DOEL!

   

Comments are closed.