Ongehoord lachen

“First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”

Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan bestrijden ze je en tenslotte win je.

Zelf heb ik het als hoofdredacteur van Metro een keer meegemaakt. Dus ik snap dat Arnold Karskens, doorgaans niet de vrolijkheid zelve, zich momenteel de ballen uit de broek lacht.

Vóór babyboomers in hun columns in de krant hun walging over ‘Ongehoord Nederland’ konden verspreiden, naderde Karskens de 40.000 leden al. En die drab van de mediafossielen zal hooguit twijfelaars over de streep trekken.

Mooi, man!

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

9 thoughts on “Ongehoord lachen

 1. Alleen al het feit dat hij melding dúrft te maken van een semikritisch vraagje door “zijn” krant om de schijn van waarlijke journalistiek op te houden bewijst dat waarlijke journalistiek bij “zijn” krant ver te zoeken – zo niet vrijwel absent – is.
  Kortom, dank voor de eigen bevestiging door TvdM van het feit wat ieder zinnig mens al jaren weet.

   
 2. Kan je nagaan hoe belangrijk het is dat Arnold dit initiatief gestart is. Dit is wat Arnold dus aankaart. De zelfingenomenheid van zuur links is als een malle om zich heen aan het meppen. Zonder dat ze door hebben dat ze zelf de vinger op de zere plek zetten. Laat ze maar kronkelen die landverraders

   
 3. Niet generaliseren! Het zijn niet alleen maar baby boomers. Er zijn zat babyboomers zoals ik, die precies weten wat er fout zit in NL n daar ook naar handelen.
  Ik werd meteen op dag 1 lid van ON.

   
 4. Ik vind het nogal wat om iemand in je column een vreemdelingenhater te noemen! Over wie was dat ook alweer nog meer gezegd….??

   
 5. Leuk gevonden weer Jan! De hippies zijn intussen al zo oud dat je nu steeds meer LINKSE boze, zure, witte (ja ze willen zelf wit genoemd worden) mannen krijgt. Met natuurlijk wél een vast podium in de msm. Linkse Archie Bunkers, ik kan enorm genieten van die zelfverterende haat tegen wat zij extreemrechts noemen. Zoals vroeger Jan Mulder, toen ik nog tv keek.
  Hey linkse Archie, sukkel. Die zogenaamde extreemrechtse mensen, die deplorables, die gele hesjes, waar jij zo op moppert, die willen gewoon dat de staat eindelijk weer haar werk gaat doen. Namelijk weer orde handhaven, de burger weer eens beschermen. In plaats van de samenleving slopen wat de hippies nu al een halve eeuw zo succesvol is gelukt.

   

Comments are closed.