Omslachtig

LOL.

Het presidium van de Tweede Kamer heeft, ongetwijfeld na ampel beraad, een aantal gedragsregels voor Kamerleden aangescherpt.

Zo kan de voorzitter leden die zich verbaal misdragen verzoeken om hun woorden terug te nemen. Als de Kamerleden dat weigeren, kan de voorzitter hen zelfs voor de rest van de dag uitsluiten van het debat.

Het doel van die maatregel is, volgens Kamervoorzitter Kadija Arib, “om de sfeer in Kamerdebatten te verbeteren”.

Ik vind het eerlijk gezegd een nogal omslachtige methode om te zorgen dat Selcuk Öztürk zijn bek gaat houden.

Laat lullen die man.

We verstaan ‘m toch niet.

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

4 thoughts on “Omslachtig

 1. Hadden ze destijds maar dezelfde voortvarendheid vertoond om de weduwe Rost van Tonningen haar 2e kamer pensioen af te nemen toen ze allerlei Nazi clubjes ermee zat te financieren en bezoeken. Maar toen was het excuus dat ze moeilijk voor 1 persoon de wet konden aanpassen.

   
 2. Tja EA Das war einmal!!
  Gelukkig doen ze het nu wel.

  Eerlijk gezegd spreekt de oplossing van Jan mij meer aan. “Lullen laten. Hij is toch niet te verstaan”.
  Daarbij is het altijd goed te weten hoe men bij DENK, denkt.

   
 3. Het tijdperk van de barbaren is aangebroken. Ook in het parlement.
  Nu wij daar vuil hebben toegelaten dat zich gedraagt als ongedierte, staan de normen en waarden waar onze voorouders zo hard voor hebben gevochten en vaak hun leven voor hebben gelaten om de volgende generaties het beter te laten hebben, op het spel.

  Net zoals de gehele samenleving want er is niet alleen een rat in de keuken. Als wij die samenleving niet zuiveren van dit vuil dan lopen wij het risico om een falende staat te worden met een ineenstorting van onze hard bevochten beschaving om die te offeren aan barbaren. Achterlijke godsdienst idioten volledig gestuurd door magisch denken van een genocide ideologie.

  Allemaal om de links/gristelijke utopie in stand te houden. We kunnen slechts hopen dat hun kop als eerste onder het kromzwaard rolt.

  Ik zal ze in ieder geval niet helpen. Tenzij naar het slachthuis!

   

Comments are closed.