Nu de voetballen op zijn…

Er wordt in Nederland veel gediscussieerd over jihadbruidjes die terug willen naar ons land, nu hun paradijs daar is ingestort en hun kinderen geen nieuwe hoofden meer krijgen om te voetballen.

Ze zijn zielig. Ze hielden gewoon van een foute man. Ze zijn er ingeluisd. Ze haben es nicht gewusst. We moeten barmhartig zijn. We kunnen hen niet verwijten dat ze moesten koken van hun man. We gaan ze vast wel genezen.

Blablabla.

Het Financieele Dagblad had een geweldig interview met Jason Walters. Lid van de Hofstadgroep. Negen jaar vast gezeten. Bekeerd tot het gezond verstand.

Lees dat interview!

 

6 thoughts on “Nu de voetballen op zijn…

 1. Iedereen voelt aan dat dit geen nederlanders zijn. Zelfs als zij een nederlands paspoort hebben: zij zijn GEEN nederlander!

  Simpelweg omdat zij het tegenovergesteld zijn: zij zijn de VIJAND van nederland. Niet alleen in woord, maar ook in daad, door tenminste logistieke ondersteuning te hebben gegeven aan dat ons vijandelijke leger, maar ook door als broedmachine te fungeren door zoveel mogelijk nieuwe kindsoldaatjes te produceren die ons ook moeten gaan vernietigen.

  Dus als wij horen “Het zijn toch ook nederlanders dus wij moeten ze hierheen halen om ze te straffen en te deradicaliseren”, wat niks anders inhoudt dan een fopstrafje van enkele jaartjes voor het meewerken aan één van de meest weerzinwekkende genocideregimes, terwijl zij in detentie lekker mogen studeren op onze kosten en daarna snel een ingerichte woning krijgen waar onze jeugd tientallen jaren op mag wachten om die vervolgens op eigen kosten moet inrichten, terwijl zij lekker kunnen broeden en overleggen in detentie hoe zij de strijd nu op onze bodem zo dodelijk en weerzinwekkend mogelijk kunnen voortzetten, terwijl hun kindertjes natuurlijk hier ook op onze kosten op een islamitische school mentaal worden opgeleid tot strijders tegen die ongelovigen, dan weet eenieder dat er iets ontzettend mis is met de persoon die zoiets beweerd. Gevaarlijk mis!

  Onze regels, omgangsvormen en wetten zijn gebaseerd op onze cultuur en beschaving. De hoogste die er ooit is geweest.
  Moslims zijn tegen beschaving en ontwikkeling; hun religieuze wetten en overtuigingen verbieden dit zelfs. Het is duidelijk dat ons systeem niet voor deze primitievelingen bedoeld is en daarom moeten moslims ook geen aanspraak kunnen maken op onze wetten. Immers, zij zijn van een lager en minderwaardig soort, waar alleen primitieve wetten en straffen worden begrepen.

  Als wordt beweerd dat deze kindbruidjes en hun kinderen terug naar nederland moeten kunnen keren omdat zij nederlander zijn en het alternatief onmenselijk is en eventueel gevaarlijk is als zij dit ongereguleerd en later dus geradicaliseerder doen, dan moeten de regels zo worden aangepast dat zij hun nederlanderschap wordt ingetrokken. En als verdragen dit verhinderen dan moeten die verdragen worden aangepast of ingetrokken.

  Met zijn definitie ‘Untermenschen’ heeft Hitler een grote fout gemaakt omdat hij onschuldige slachtoffers maakte die vaak geheel deze betekenis niet verdiende. Het moge duidelijk zijn dat moslims de enige en echte Untermenschen zijn.

  Denk je eens in dat Hitler niet de onschuldige en vaak ook waardevolle en cultureel en wetenschappelijk hoogstaande slachtoffers had gemaakt, maar de wereld had verlost van toen nog zeg 1 miljard moslims? Wat een Nobelprijzen voor de vrede had hij dan verdiend! Hoeveel beter zou onze wereld er wel niet aan toe zijn geweest. Hoeveel onschuldige slachtoffers zijn voorkomen uit de klauwen van die genocide religie. Hoeveel vreedzamer de wereld. En voor de groenen onder ons: hoeveel beter voor het milieu als die zich als een menselijke plaag voortplantende ziekte er niet meer zou zijn geweest?

  Moslims: de enige en echte Untermenschen.

   
 2. Iedereen die meewerkt aan het importeren van moslims is medeverantwoordelijk voor de gevolgschade die zij voortbrengen en zou daarom persoonlijk aangepakt moeten kunnen worden door de overheid.

  Moslims zijn onze eeuwige aartsvijand. Altijd al geweest!

  Het is tijd voor vrede. Het is tijd voor de Eindoplossing van het nu al +1400 jaar durende Moslimvraagstuk.

  Want dit kan zo niet langer doorgaan en wij gaan niet op onze vernietiging zitten wachten!

   
 3. Het blijft raar dat er telkens over de rechten van die (medeplichtige) moordenaars en hun levensgevaarlijke addergebroed wordt gesproken en goddomme de plichten die NL naar hen zou hebben terwijl zij niks anders willen dan ons allemaal afmaken. Slachten, dat is wat hun hoogste wens is. Dat wordt heimelijk in hun moskeeën gepredikt, terwijl het ook letterlijk in de Koran staat! Hoevaak zij wel niet Europa zijn binnengevallen om ons te doden en onze kinderen tot (seks!) slaven te maken is niet eens op tientallen handen te tellen.

  En nog zijn er gekken die hen willen binnenlaten. Of zelfs de bewezen grootste en gevaarlijkste idioten onder hen willen ophalen.

  Ik kan er niet bij hoe een land, een volk, een cultuur, zo kan zijn afgegleden. Alsof het zelfmoord wil plegen. Alsof het dood wil.

  Er zal nog veel bloed moeten vloeien wil de meerderheid weer tot zinnen komen. Ik kan alleen maar hopen dat de slachtoffers vallen bij hen die zo gestoord zijn om deze gevaarlijke gekken binnen te halen.

   
 4. De gestoordheid van de medemenselijkheid tonen aan deze massamoordenaars en hun levensgevaarlijke kinderen blijft mij schockeren!

  Als dat gestoorde gedrag nog lang doorgaat dan kan het niet anders dan dat er een keer opstanden uitbreken en wraak wordt genomen op diegenen die al deze ellende op hun geweten hebben. En dan heb ik het niet over die moslims die niets anders zijn dan een ons-vijandige cultuur die hier gewoon niet thuis hoort en moeten natuurlijk gewoon verdwijnen, op welke manier dan ook. Ik heb het over de typetjes die in de regering zitten, en die linkse partijen, die feministen, die willens en wetens het ongeluk op ons loslaten. Voor hen is echt geen mededogen als het moment daar is. Zij zullen op de meest wrede manier denkbaar worden afgeslacht.

  En terecht!

   
 5. Ze wilden onder sharia leven maar doen nu het een beetje tegen zit beroep op onze seculiere wetten en rechten? Oprotten!!

  Gewoon in de ovens van Assad. LEVEND!

  En omdat wij niet racistisch zijn en respectvol met die cultuur om willen gaan geldt dit ook voor de kinderen.

   
 6. Alleen een gestoord en pervers volk haalt vrijwillig diegenen binnen die hen willen vermoorden.

  Zo’n volk heeft geen recht om te overleven!

   

Comments are closed.