Ministerie van Doofpotten

Het ministerie van Justitie en Veiligheid heeft 1000 van de 4600 misdrijven die asielzoekers in 2018 pleegden weggemoffeld onder het kopje ‘overige’.

Het ging daarbij onder meer om moord, doodslag en (kinder)verkrachtingen.

Veel minder ernstige delicten als zakkenrollerij, fietsendiefstal en vernieling werden wel gespecificeerd.

Je zou dat met een beetje goede wil ‘toeval’ kunnen noemen.

Maar het lijkt me verstandiger die ‘goede wil’ te benoemen als ‘naïviteit’.

Een ministerie dat welbewust ernstige misdrijven verdoezelt in een officieel rapport is simpelweg niet te vertrouwen.

Ondertussen rijst de vraag: hoeveel misdrijven zijn bovenop die 4600 nooit geregistreerd?

Komen we nooit achter.

 

3 thoughts on “Ministerie van Doofpotten

 1. Naïviteit?

  Ik vermoed eerder zeer bewuste, gecoördineerde misleiding.

  Om “rechts extreme” en “rechts radicale” partijen geen wind in de zeilen te blazen.

  Demonisering van de waarheid.

  Dus; laat u en uw geliefden bespugen, beroven, mishandelen en verkrachten maar loop er niet mee te koop, dat geeft mensen namelijk een onveilig gevoel en dát moeten we niet willen, met z’n allen…

   
 2. Het al sinds jaar en dag als meest immorele overheidsinstituut bekend staande Ministerie van Justitie en Veiligheid doet wat wij allang weten: liegen en bedriegen.

  Wat wij ook allang weten is dat dit op grotere schaal gebeurd: in vrijwel de gehele EU, op wat kleine nederzetting na die weerstand bieden aan de overheersende policor omvolkingspolitiek.

  Maar het is nóg groter: dit gebeurd in vrijwel de gehele Westerse wereld.

  Telkens als de mensen denken “nu is het genoeg, we stemmen ze weg” en dit zelfs (tijdelijk) lukt, dan nog blijkt op de langere termijn dat deze omvolkingspolitiek trein blijft doordenderen. Soms langzaam, soms sneller, maar onherroepelijk. Geholpen dus door leugen machines zoals Ministeries, ministers en andere beroeps leugenaars, manipulatoren en volksvijanden.

  Dit komt doordat wij ons hebben laten vastleggen in policor verdragen die onveranderlijk blijken, zoals de VN met al de daarbij behorende verdragen, en het Europese Hof van de Rechten van de Mens. Laat je niet in de luren leggen door de fatsoenlijke naam van deze laatste, want het tegenovergestelde is het resultaat voor de oorspronkelijke bevolking. Goebbels had het niet beter kunnen benoemen.

  Als wij ons willen redden dan moet wij direct van die verdragen af die ons verstikken en voorkomen dat wij politieke keuzes kunnen maken. Wie nog denkt dat een stem op Wilders tot politieke resultaten kan leiden, zelfs al krijgt hij alle stemmen, dan heeft die het grondig mis. Wat Wilders wil implementeren kán helemaal niet zolang die verdragen ons fixeren in een onbeweeglijke vrijplaats van gelukzoekers van over de hele wereld. Wie denkt dat ‘Minder – Minder’ werkelijk kan worden uitgevoerd komt bedrogen uit, want de uiteindelijke uitkomst, met wie dan ook aan het roer, zal ‘Meer – Meer – en nog veel Meer – zijn. Eenvoudigweg omdat wetten van die instituties boven onze nationale wetten staan dus deze wetten simpelweg ongeldig zullen maken als zij in conflict komen met de wetten van die instituties. Zelfs de veel gematigder versies die Thierry Baudet wil implementeren kunnen niet. En de rest wil het juist!

  Denk aan de klimaatzaak, aangespannen door Urgenda, waar wij ons aan het internationale klimaatverdrag hebben vastgelegd.
  Denk aan de komende rechtszaken als gevolg van het pact van Marrakech met straks een onbeheersbare migratiegolf tot gevolg waarvan onze dan politici zullen zeggen: “Wij kunnen hier niets aan doen want de rechter dwingt ons tot het accepteren hiervan en dat is het gevolg van het verdrag dat andere politici tijden voor ons hebben afgesloten. Politici die door jullie de kiezers zijn gekozen!”.

  Onze nek zit allang diep in de strop terwijl velen doorfeesten alsof ons schip niet zinkende is.

  Thierry Baudet heeft gelijk als hij stelt dat de EU een ondemocratische moloch is welke niet meer van richting kan worden veranderd en waar de enige oplossing van dat probleem het verlaten van die moloch is. Zonder twijfel met veel economische schade. Maar bedenk de schade die onherroepelijk gaat volgen bij de komende migratiegolven die onze democratie, welvaart, sociale stelsel en veiligheid op Derde Wereld niveau zal doen afdalen.

  Stel je deze beroepsapen voor als onze toekomstige mede-Nederlanders: https://youtu.be/y6LYmMl0Nig

  Of een dergelijk nıgg*r als onze toekomstige premier: https://youtu.be/Cb3MLHblnbQ

  Combineer dat met grootschalige afgedwongen islamisatie en de totale ineenstorting van de civilisatie is niet moeilijk voor te stellen noch voorkombaar.

  Als politici praten over aanpassingen van onze politieke richtingen, of zelfs over het ‘bijsturen’ van instituten als de EU, dan hoor je het ene, maar zal het ander gebeuren. Zij gaan hier namelijk allang niet meer over. Dat doen schimmige commissies van de VN, of het Europese Verdrag van de Rechten van de Mens. Zaken die je niet kan bijsturen maar waar je slechts het lidmaatschap of verdrag van kan opzeggen.

  Het is niet 5 voor 12. Het is slechts seconden voor 12!

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *