Mensen redden

De Amerikaanse president Donald Trump eist dat de EU-landen 800 moslimterroristen van Islamitische Staat van de VS ‘overnemen’ en hier berechten. Anders zet-ie ze het land uit en is de kans groot dat ze zich over de EU-landen verspreiden.

‘Onze’ minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok zegt ronduit ferm dat hij niet van plan is om te gehoorzamen.

Dat lijkt me, alleen al gezien de te terroristvriendelijke rechters in Nederland, heel verstandig.

En toch hoor ik ze in de republiek Amsterdam alweer denken dat ook IS-terroristen mensen zijn. Die ze dolgraag uit de klauwen van Donald Trump willen ‘redden’…

 

4 thoughts on “Mensen redden

 1. Waarom niemand eraan denkt om cultureel respectvol met deze groep om te gaan blijft een raadsel.
  Deze mensen onder seculier recht laten vallen is natuurlijk een gotspe want zij wilden leven onder de sharia.

  DOEN!

  Voor zover ik weet roken de ovens van Assad nog steeds en zijn deze specifiek geschikt voor biologisch afval waarvoor deze moslims uiterst geschikt zijn. Voor degenen die eraan twijfelen: dit is al op tienduizenden moslim getest en geschikt bevonden. Ouderen, vaders, moeders, kinderen, zelfs foetussen, het is de wil van Allah dus niet getreurd maar voel juist blijdschap. Dit is waar zij wilden leven, dit zijn de wetten welke zij zo liefhebben en waarom zij ons zo verachten. Dit is het islamitische paradijs volgens hen. FIKKEN!

  Of zou het zomaar kunnen dat zij dat slechts vinden als het hen uitkomt?

  Want als één ding duidelijk is over islamieten: het is dan wel een uiterst bijgelovig dom volk, maar hypocrisie hebben zij tot een ware kunst verheven.

   
 2. Van mij mogen zij terugkeren, onder 1 voorwaarde: alleen sLinksen verkrachten en afslachten. Mogen ze nog salaris voor krijgen ook wat mij betreft.

   
 3. Judith Sargentini
  @judithineuropa Er is geen greintje bewijs voor de stelling dat IS-strijders gevaar voor Europa betekenen. Is hysterie.

   
 4. Dat getal van 800 valt in het niet met de hoeveelheid jihadi’s dat al in Europa is. Velen van hen hier geboren en getogen. Ik acht de kans aanwezig dat deze ervaren ‘veteranen’ in de nabije toekomst worden ingezet om, bijvoorbeeld, “échte maatschappelijke bedreigingen te neutraliseren.” Denk hierbij, bijvoorbeeld, aan betrokken, verraden en verkochte EU burgers met een uit wanhoop gedragen geel hesje…

  Onder het mom ‘voor wat hoort wat’ zullen ze in opdracht van de industriëlen en hun politieke vazallen tekeer gaan als de beesten die het zijn. Wat dan, uiteindelijk, het begin is van het laatste gevecht om de overgebleven kruimels van de verzorgingsstaat…

  De beter gestelden zullen vanuit hun zwaar bewapende, gepantserde en met groen omzoomde woongemeenschappen toezien op ‘grote oplossing’, ofwel de aanzienlijke uitdunning van de populatie.

   

Comments are closed.