Lichtjaren

Sophie in ’ t Veld, de lijsttrekker van D66 voor de verkiezingen van het Europees Parlement, heeft vijftien jaar lang een vergoeding ontvangen voor hotelkosten in Brussel.

Terwijl ze in Brussel woonde.

De opbrengst: een dikke 400.000 euro.

Dat onthult Ton F. Van Dijk in HP/De Tijd. Dat praat Sophie in ’t Veld goed op haar eigen website.

Zelfs als het volgens de regels mág, deugt het niet.

Het feit dat je dat aan iemand als Sophie in ’t Veld moet uitleggen, en dat dan nog niet lukt ook, zegt álles over de afstand tussen Brussel en burger.

 

10 thoughts on “Lichtjaren

  • Zou iemand dat politieke volkje eens duidelijk kunnen maken dat “verre werpen” semantische krompraat is..? Het midden laat tussen bevestigen en ontkennen en daarmee beetje vieze smaak achterlaat..

    
   • Daar gaat Nederland met D66 mee afrekenen tijdens de Europese verkiezingen. Oplichting van vier ton gemeenschapsgeld is een misdaad.

     
  • Het lijkt wel of er allemaal foute mensen op het pluche zitten maar misschien is dat ook niet zo vreemd want de integeren kan je niet manipuleren, wel de foute mensen.
   Zij komen op sleutelposities te zitten en wie draait er dan aan de knoppen van die foute mensen?
   Dat zou ik graag willen weten….

    
 1. Het wordt alsmaar erger naarmate ik er meer over lees. Groen Links heb ik gisteren bij Van Tongeren al genoeg over gezegd. In’t Veld van D’66 noemde een stemming van de Tweede Kamer over de “ever closer union”-zinsnede: “onnozel”. Ze spreekt onze paneuropese “lotsbestemming”. Kortom: totaal van het padje, geen respect voor democratie, Ons Soort Mensen bepaalt het wel even en genieten naar eigen goeddunken van alle riante baantjes en vergoedingen. Totaal van de realiteit losgezongen. Nog een partijsekte. Hou ze tegen, stem ze weg!

   
 2. Ja hoor het staat bekend,
  met een aktetas steel je meer dan met een revolver.
  Welke personen zou zo iemand nog geloven. Vreselijk.

   
 3. Whats Taking place i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads. I hope to contribute & aid different customers like its helped me. Great job.

   

Comments are closed.