Leeftijdskloof

Ik vind mezelf niet cynisch.

Maar soms ook wel.

Vandaag nog.

Zag ik een stukje op de website van het tijdschrift Linda met de kop: “Milou (23) strijdt voor gelijke rechten: ‘Ik wind me enorm op over de orgasmekloof’

Ik weet dat ik dan éigenlijk moet doorlezen om te zien wat een orgasmekloof is, wat een orgasmekloof met gelijke rechten te maken heeft en hoe ik als man een bijdrage kan leveren aan het verkleinen van de orgasmekloof.

Als ik nog jong was, had ik het gedaan.

Nu verdom ik het.

Ik verbaas me slechts enorm over de zeikwijvenkloof.

 

3 thoughts on “Leeftijdskloof

 1. Bestaat in Nederland overigens niet een onheelbare kloof tussen de belastingplichtigen enerzijds en anderzijds het Kartèlkabinet waarin uitsluitend drammerige vóórliegende zeikwijven plakkend zitting hebben? Laten we hen op 20 maart en in mei met een vlijmscherp mes los van het plûche snijden.

   
 2. Zoals bij mannen de liefde door de maag gaat,

  gaat bij vrouwen de liefde door de portemonnee.

  Niet letterlijk natuurlijk, maar figuurlijk. Niet omdat wij slechte, berekenende, calculerende, slechte mensen zijn, maar omdat moeder natuur ons tienduizenden jaren zo heeft geprogrammeerd. Degenen die zich aan die wetten hielden hadden een grotere kans op overleven en het voortbrengen van succesvolle kinderen.

  Het zal velen zijn opgevallen hoe makkelijk vrouwen eigenlijk kunnen neuken. Er is weinig opwinding voor nodig. Het gat is er, het hoeft slechts vochtig te worden. Iets dat die grotten van nature meestal zijn als het een gezond exemplaar betreft. Zelfs bij het onvrijwillig penetreren van die kut, zelfs als zij niet wil, zelfs als zij het afschuwelijk vindt, zal die kut bij penetratie tóch nat worden.

  Eén van de laatste taboes is dat een bijzonder groot deel van de vrouwen die verkracht worden tijdens die verkrachting klaarkomen. Er zijn verschillende – vaak achteraf uit politiek correcte overwegingen weggemoffelde – onderzoeken die het percentage van de vrouwen die klaarkomen tussen de 50% en 79% meten.

  Dat vertelt ons een hoop.

  Bijvoorbeeld dat de vrouw fysiek eigenlijk altijd paraat is tot gemeenschap.
  Bijvoorbeeld dat de vrouw een andere stimulans voor het komen tot een hoogtepunt behoeft dan de man. Dat er misschien wel een kloof zit tussen wat de vrouw dénkt te willen, en wat de vrouw daadwerkelijk als behoeftebevrediging nodig heeft.

  Het is nu niet het moment tot waardeoordelen over verwarde typetjes als Milou (23), maar elke lezer kan vermoeden wat Milou (23) ontbeert als zij zoveel moeite heeft om klaar te komen in vergelijking van de man. Het is niet voor niets hoe linkser, hoe meer hysterische praatjes over ongelijkheid, achtergesteldheid, glazen plafonds enzovoorts, dit dezelfde typetjes zijn die zich ongegeneerd laat nemen, laat uitwonen, bruut kapot laten neuken, in vluchtelingententen, door negers die van de boot stappen met de ontwikkeling en het IQ van een berggorilla. En dan wél klaarkomen.

  Om daarna ‘the walk of shame’ richting het oude leventje voortzetten waar klagen over gelijke rechten omgekeerd evenredig is met de kwantiteit orgasmes.

  Dat noemen die typetjes emancipatie.

  Wij noemen dat hysterisch hypocriet.

   
 3. Je zou toch, als 23 jarige verwende meid niet eens meer 1e wereldproblemen ervaren… En écht denken dat je hiermee iets op ‘de kaart zet’…

  Heel sneu. Of nou ja, ronduit belachelijk! Temeer daar vrouwen juist iets van ’sexuele macht’ hebben over mannen, sinds ze niet meer bij de haren de grot in worden gesleept, zoals bijvoorbeeld nog wel gebeurt in, ehm, tribale gebieden…

  Ik maak me dan ook meer zorgen over politici, leden van het kabinet in het bijzonder. Die mensen praten elkaar en zichzelf zoveel naar de mond dat ze er spontaan van ejaculeren. Jullie kennen de uitdrukking toch wel, dat het pluche plakt..?

   

Comments are closed.