Kick out de Jerry’s

De criminele voorman van Kick Out Zwarte Piet heeft gesproken.

Gemeenten “waar geen of een onduidelijke verandering naar een Sinterklaasfeest zonder Zwarte Piet plaatsvindt”, krijgen tijdens hun plaatselijke intocht bezoek van vertegenwoordigers van de militante tak van de herstelbetalingsactivisten.

Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is het tuig.

Die Jerry’s en hun blanke knechten gaan nóg maar een keer in het aangezicht van onschuldige kinderen duidelijk maken dat zíj wel even bepalen dat Zwarte Piet niet langer zwart mag zijn.

Als ze ergens waar dat tuig komt nog een oude, kleine, kale Zwarte Piet nodig hebben: ik máák tijd!

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

3 thoughts on “Kick out de Jerry’s

  1. Lijkt me leuk Jan.. als ze nog een grote brede zwarte man met kroeshaar nodig hebben sta ik graag schouder aan schouder met je (al zullen die qua hoogte afwijken). Op naar het toetje

     
  2. Het Sinterklaasfeest historisch gezien van en door de bevrijde kindslaven wordt volledig misbruikt door een stelletje nietsnutten die blijkbaar geen hoger doel in het leven hebben dan de samenleving ontwrichten. Ik ben ook beschikbaar en iets forser als Jan.

     

Comments are closed.