Kameraden!

Ik ben de laatste 59 jaar van mijn leven lid geworden van drie omroepen.

De eerste (WNL) bleek een D66 in schaapskleren.

De tweede (PowNed) bleek een zakkenvullersvehikel voor de oprichter en al zijn één vrienden (die met dat plastic haar).

De derde (Ongehoord Nederland) is een inteeltbende die dermate saaie televisie maakt dat het, nu de tegenstanders zijn gestopt met janken over verspilling van hun belastinggeld, al moeite kost om de 100.000 kijkers aan te tikken.

Gisteren slechts 96.000.

Dus dat wordt vast weer een ronkende “Kameraden!”-mail van algemeen directeur Arnold Karskens over hoe gewéldig het gaat.

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

3 thoughts on “Kameraden!

  1. Ach, misschien omdat hun achterban moet werken op dat tijdstip? Over werken gesproken, wanneer begint eigenlijk omroep zwart? Dat zal toch ook wel een aanwinst van jewelste worden.. Misschien worden ze wel in een gunstiger tijdsblok gestopt. Is omroep ON en zijn gasten saai en eentonig? Ja. Wat meer peper en zout en een snufje Hans Knoop zou welkom zijn. Eens wat meer tegengas en discussie. Er is al genoeg nieuwsuur en buitenhof. Nu is ON vooral een slap aftreksel van wat ooit het roemruchte powned was. Maar goed nieuws voor de haters, ON zal als eerste ook weer verdwijnen uit het publieke stelsel. Democratie en persvrijheid is alleen leuk als het goed uitkomt tenslotte. Zo rolt dit landje.

  2. Iets meer verschillende onderwerpen en bezoekers kan geen kwaad bij ON!
    Nu het kabinet zo in geldzorgen zit zou het voor iedereen beter zijn als ze voordelen van de rekenrente verhogen in het huidige stelsel eens moeten bespreken, daar gaan werkenden en werkgevers 5% op vooruit, en krijgen de gepensioneerden eindelijk hun 25% indexatie. Dit levert het kabinet 44 miljard op maar ze willen het er niet over hebben want dan wordt het nieuwe casinopensioenstelsel afgeschoten.
    Zie https://breedprotesttegendepensioenroof.nl/kaag.html

  3. YES!! Eindelijk!
    Meneer Dijkgraaf, ik ben zo blij dat ik uw briefjes en ´99 woorden´ een tijdje geleden heb ontdekt. Geweldige stukjes en heel origineel. Dank u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Solve : *
15 + 16 =