Kalifaatgangers

Ik hoorde de vader van twee Kalifaatgangers op de radio.

Hij wil dat zijn nog levende kind en zijn kleinkinderen worden teruggehaald naar Nederland. Er wordt een stichting opgericht. Er waren al stiekeme contacten met PvdA-Kamerleden, die net als vroeger bij de gastarbeiders de stemmen al telden. Ook het Rode Kruis liet weten wel handel te zien in de repatriëring van de oorlogsmisdadigers naar Nederland.

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te voorspellen dat het braafste jongetje van de klas, Nederland, de loper binnenkort uitlegt voor de moslimterroristen en hun kinderen en ze ‘opvangt’.

Gestoorde gekken.

 

3 thoughts on “Kalifaatgangers

 1. Als dit naar buiten ‘sijpelt’, zijn de onderhandelingen al verregaand gevorderd. M

  Natúúrlijk komen ze terug naar Nederland, waar ze meer begeleiding en allerhande hulp (huis, uitkering ter voorkoming van “verdere radicalisering”, inrichtingskosten etc.) ontvangen dan onze eigen soldaten na (bij voorbaat kansloze) missie… Zo mooi, zo beschaafd, zo betrokken.

  Samengevat; hun kinderen terug en onder de pannen, onze kinderen in toenemende mate beroofd, mishandeld, verkracht, gedood en onder de groene zoden…

  We staan erbij en kijken ervan weg, totdat het in ons gelaat ontploft! Laat die methaan bubbels maar los, erven de barbaren een verschroeide aarde!

   
 2. Zo blij was ik in hollan vóór de grote duw van Mohammedanisme denk niet ik het kan nu nemen, had allen ik van hen in hun eigen landen in de jaren ‘ 60 wilde.
  wou dat ik kon er voor de lente Kukenhauf

   
 3. Ik mocht vandaag kennismaken met mijn nieuwe Turkse? buren. Ik stak mijn hand uit naar mijn buurman en zijn vrouw. De man schudde mijn hand. Zijn vrouw in tent gehuld hield haar hand op haar hart. “Ik schud geen hand”. Gelukkig wonen er dus 2 praktiserende homo’s naast hun.

   

Comments are closed.