Jenxit

De laatste aflevering van de talkshow ‘Jensen’ trok gisteravond 122.000 kijkers.

Ik weet niet of ik meetelde; ik keek tussen de eerste en tweede helft van Ajax-Vitesse maar een minuut of tien.

Robert Jensen interviewde Thierry Baudet. Liever gezegd: Jensen vertelde hoe fantastisch Jensen was. En af en toe mocht Baudet dat beamen. Proost. Hahaha.

Ik dit.

Ik dat.

Ik zus.

Ik zo.

Díep respect heb ik voor de mensen die 24 weken lang op dinsdagavond afstemden op RTL 5 en dan met droge ogen beweerden dat ‘Jensen’ een topshow was.

Ik zou het niet kunnen, zo overtuigend liegen.

 

9 thoughts on “Jenxit

 1. De onderwerpen waren goed, de presentatie iets minder. Het panel in de eerste paar uitzendingen was dramatisch slecht. Het publiek soms een amerikaans aandoende klapmachine.

   
 2. Het was niet altijd even goed maar ik vind het jammer dat dit programma van de buis wordt gehaald omdat salonsocialist, programmadirecteur en tevens engnek Peter van der Vorst het niet pruimt omdat het niet in het linkse wereldbeeld past van bovengenoemd persoon!

   
 3. Jan luister heel die Nederlandse tv is gewoon kut kijk nooit meer naar NPO of wat dan ook op 1 2 of 3 dan is dit toch en welkom ander geluid
  Groetjes en Rotterdammer

   
 4. Maar voorlopig Jan, hebben ze het toch maar weer voor elkaar. De enige show met een tegengeluid tegen de linkse overheersing op de tv, of je het nu wat vond of niet, weg van de buis binnen 6 maanden. Ik ben er laaiend over, jij niet. Maar het is wel door Jensen dat aan het licht is gekomen dat die groep, die tijdens de anti discriminatie demo opriep tot het vermoorden van Baudet, gepakt en veroordeeld is. Nou ja veroordeeld! Maar ik waardeer het wel dat jij zo’n respect voor mij hebt. Ik keek namelijk ook naar Jensen!!!

   
 5. Ik heb ze allemaal gezien. Ondanks Jensen. En meestal alleen de “hoofdact”. Want mijn god, die kinderachtige compilaties aan het eind. Pff. En dat panel. Vreselijk.
  Maar goed. Het was wel leuk om bijvoorbeeld Nigel Farrage, Katie Hopkins (toch?), Filip de Winter, Geert Wilders, Martin Bosma en toch ook Thierry Baudet eens ontspannen te kunnen horen praten. En een aantal anderen die ik nog niet kende waren ook interessant.
  Echt een heel ander geluid. Een in mijn ogen welkom geluid.
  Ik hoop dat er een omroep is die het overneemt. Mag van mij (graag!) met een andere presentator. Eentje die iets minder “full of himself” is.

   
  • Een keer gekeken en de indruk overgehouden in de grote gapende bek van een nijlpaard te turen.., hol.., leeg..,

    

Comments are closed.