Het hart of de duiten?

De Amsterdamse GroenLinks-burgemeester Femke Halsema verkoopt haar huis.

Via stille verkoop.

Als Funda ons niet informeert, hebben we gelukkig GeenStijl nog.

En dus weten we dat ze er zo 1,4 miljoen euro voor kan krijgen als ze het verkoopt aan een belegger die het verhuurt aan een expat.

Winst voor de Halsemaatjes: 900.000 euro.

Belastingvrij.

Of zal ze genoegen nemen met wat minder winst en het voor een wat lagere prijs verkopen aan een echt Amsterdams gezin met twee kinderen dat toe is aan de volgende stap in de wooncarrière?

Het lijkt mij een mooi voorbeeld.

Dus vast niet.

 

2 thoughts on “Het hart of de duiten?

  1. Ze gaat voor de duiten. Misschien zijn haar hart en duiten minder verschillend dan de kop van het artikel suggereert…

    Maar Femke zou Femke niet zijn, als ze haar eigen inhaligheid compenseert door wel meer dan slechts één woning ter beschikking te stellen. Voor o.a. échte Marrokkaanse, Pakistaanse en Syrische gezinnen met véél meer dan twee kinderen! Win win situatie; zij veel “doekoe’s”, de nieuwe Nederlanders gratis huisvesting + meubilair en uitkering en smerige (potentiële) populisten geweerd van wonen in de vrijstaat Amsterdam! Driewerf Hoer(a)

     
  2. Goede middag Jan, Wat betreft het Groen Links vriendinnetje, en Nu Burgemeester van inderdaad, de vrijstaat Amsterdam, Dan kan ik alleen maar schrijven, Jan Dijkgraaf heeft helemaal gelijk, wat betreft ons Groen Links, en op geld beluste Femke Halsema. Zij kan met een mooie glimlach, de mensen in de maling nemen. Groeten en een fijne zaterdag. Frans Verbeek.

     

Comments are closed.