Het gelijk van Erdogan

Ik ben de eerste om de Turkse dictator Erdogan spreekwoordelijk (!) aan de hoogste boom te hangen.

Ik bedoel: de man haat de vrijheid van meningsuiting nog meer dan Kasja Ollongren en die lui in Brussel. En dat wil wat zeggen.

Maar dat hij de Nederlandse journaliste Ans Boersma Turkije uit liet zetten, lijkt met de kennis van nu volkomen terecht. Wie het doet met een moslimterrorist is misschien nog gewoon op zoek naar spanning. Of zielig, want: Stockholmsyndroom.

Maar wie voor die terrorist valse papieren regelt, is een acuut gevaar voor de staatsveiligheid.

Die verdient pek.

En veren.

 

9 thoughts on “Het gelijk van Erdogan

 1. Het is mij niet helemaal duidelijk of mevrouw Boersma is uitgezet of dat het OM om haar uitlevering heeft gevraagd. Dat laatste zou nmm terecht zijn…..

   
 2. Ze is “journalist”, en in het leeuwendeel van haar werkveld zijn terroristen eigenlijk vrijheidsstrijders. Net zoals migranten voor hen vluchtelingen zijn, en de EU consequent Europa wordt genoemd. Het toelaten van islam is politiek beleid, aangestuurd door “de 1%”, en verpakt door dit soort “journalisten”.

  Ik vermoed dat de ophef groter was geweest als ze het bed met Baudet had gedeeld, en ipv de jihadist Dhr. Wilders een platform had geboden. Dát is pas echt fout in dit gave, nee, weggegeven land.

   
 3. Erdogan is geen dictator maar de mensen die hem niet mag maaken het net als Boersma die valse papieren regelt aan zijn terroristische vriend. en Nederland gaat daar niet mee akkoord

   
 4. Vroegâh heette een vrouw die met de vijand sliep een moffenhoer. Maar tijden zijn veranderd.

  De hoer die nu met de vijand slaapt heeft een naam: Ans Boersma.
  De vijanden van tegenwoordig zijn niet Nazi’s maar moslims.
  Dat maakt de gristenhond Ans Boersma een moslimhoer. Helaas zijn er vele Ans Boersma’s. Op het hoogtepunt van de ‘migrantencrisis’ gingen al grif verhalen rond van Europese activistes die ’s nachts van tent tot tent ritsten om zich te laten serienemen door die testosteronbommen. Zonder twijfel met goede intenties, zoals de andere voorbibs wang toekeren maar de boodschap aan die religieuze moordenaars was duidelijk: Europese vrouwen zijn hoeren en om te nemen naar behoefte.

  Ans Boersma ging nog verder. Niet alleen zorgde zij voor seksuele diensten aan onze gemeenschappelijke vijand, zij zorgde zelfs dat hij hierheen kon komen. Zodat hij lekker frank en vrij tussen onze kinderen, tussen onze wél kritische journalisten, politici, burgers en allen die wij liefhebben, doelen kon zoeken voor dood en vernietiging.

  Vroegâh werden dit soort hoeren tenminste kaalgeschoren, soms met pek en veren overgoten, maar regelmatig ook zwaar mishandeld en opgehangen. Zoals het hoort.

  De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Ans Boersma is vanaf nu nooit meer veilig. Want wat iedereen allang stilaan weet: er wordt met moslims en helemaal met collaborateurs zoals Ans Boersma, niets meer vergeven en vergeten. Er wordt heimelijk maar steeds openlijker gezocht naar de hoogste boom.

  Slaap vredig Ans Boersma. Nu je nog denkt dat dat veilig kan.

   
 5. Jij hebt nog geen dictator gezien vieze hoer
  Een dictator maakt geen deuren open voor 4 meer dan 4 miljoen vluchtelingen
  Stomme mediamaloot neemt niet als een ezel zonder hersens alles over van de media
  En iemand die met terreurorganisaties samenwerkt is geen journalist maar spion

   
  • Uiteraard! Waarom zou je zelf iets doen als je het een ander kunt laten doen? Zoals bijvoorbeeld wérken, ópvoeden en nádenken…

    
 6. Persoonlijk vind ik de hele zaak geweldig overtrokken…. als je bedenkt dat onze en europese politici er alles aan doen om de intocht van de islam te faciliteren….
  Ans heeft het ongeluk gehad van verliefd te worden op een Sirische man…..en er een relatie met te hebben.
  Ik wil het zeker niet goed praten dat ze hem papieren bezorgde die hem toelieten naar Nederland te reizen.
  Dat was dus 1 (zegge en schrijve : een) man….terwijl er in Afrika en elders honderdduizenden staan aan te schuiven om, legaal of illegaal, Europa binnen te komen en waartussen ook islam extremisten zitten.
  Nu wordt er met pek en veren gedreigd naar Ans toe….overtrokken dus en ik ken een hoop anderen die dat “pek en veren” meer verdienen dan Ans.
  Dat wou ik toch even kwijt.

   

Comments are closed.