Hennis’ kledingkeuze

Handen af van Jennis!!!

Dat gezegd hebbende: ook ik krijg er ontzettende jeuk van dat Jeanine Hennis-Plasschaert, die in 2009 in HP/De Tijd nog heel demonstratief onder het uitroepen van ‘Uit die boerka!’ die vreselijke islamitische onderdrukkingskleding afwees, in 2019 in haar nieuwe rol als VN-vertegenwoordiger in Irak de hoogste sjiïtische leider, grootayatollah Ali Al-Sistani, bezoekt in een ghimaar.

Eerst die hoofddoek.

Nu dit.

Een ghimaar is nog maar één stap verwijderd van de nikaab – het meest dehumaniserende kledingstuk dat de islam kent.

Ik snak langzamerhand ernstig naar het moment dat Jeanine ter compensatie even wat bikinifoto’s op Twitter knalt.

 

4 thoughts on “Hennis’ kledingkeuze

 1. Weer een voorbeeld van de Westerse vrouw die liever bukt en zich laat nemen door de islam dan rechtop te staan en een grens te markeren voor de genocide en verkrachtingsreligie.

  Velen idealistische meisjes gaan zelfs zover dat zij zich in vluchtelingententen laten neuken als zoenoffer wat door die barbaren terecht als zwakheid wordt gezien waardoor die meisjes dus indirect voor vele verkrachtingen verantwoordelijk zijn.

  Zwakheid maakt meer stuk dan je lief is en het enige dat die al +1400 jaar oude aartsvijand van ons begrijpt is geweld, iets dat andere culturen allang hebben begrepen en toepassen.

  Zolang typetjes als Judith Sargentini ongestraft tijdens een invasie kunnen roepen dat waarschuwen voor de negatieve gevolgen “geen bewijs voor, is hysterie” is, zullen wij langzaam maar zeker in een onomkeerbaar moeras van onze eigen vernietiging afzinken. Stap voor stap nemen zij meer ruimte in ten koste van onze ruimte, totdat gedwongen bekeringen beginnen op scholen omdat de kinderen anders in elkaar worden geslagen als ongelovig (gebeurd al) of verkracht als ongelovige (gebeurd al).

  Jaenine Hennis, je gedraagd je als een moslimhoer. DOE.DAT.NIET !!!

   
 2. Ja Hennis schaft het prima, vuile moslimhoer! Kaalscheren (zie je toch niet) en opha….! (niet lief of leuk, nee, maar deze mensen leveren u en uw (klein-)kinderen aan handen en voeten gebonden uit aan barbaren met een 7e eeuwse oorlogsdoctrine. U mag het eerst financieren, om daarna geruisloos te verdwijnen. Dan nog liever de Russische tactiek van de verschroeide aarde! De fik erin!

   
 3. Belachelijke knieval. Laf. En het is zo eenvoudig: gewoon altijd als jezelf gaan. Met rechte rug.

   

Comments are closed.