Heel eerlijk

Rector Jan van Muilekom van het Vossius Gymnasium in Amsterdam vindt het prima dat zijn leerlingen ‘klimaatspijbelen’.

“Ik vind dat je maatschappelijk en politiek idealisme van kinderen moet waarderen en de ruimte moet geven”, zei hij voor de NOS-camera.

Vraag van de verslaggever: “En als het een demonstratie was geweest tegen asielzoekers, had u dan ook toestemming gegeven?”

Antwoord: “Dan zou ik niet zo snel toestemming hebben gegeven. Daar ben ik heel eerlijk in.”

Heel eerlijk inderdaad.

Veel duidelijker kun je niet maken dat de scholen geen veilige leeromgevingen meer zijn, maar propaganda-instrumenten in handen van linkse politieke activisten.

 

5 thoughts on “Heel eerlijk

 1. Zouden deze “wereldverbeteraars” begrijpen dat hun geliefde nieuwe Nederlanders, die na de huidige omvolking de absolute meerderheid zullen zijn (we kruipen en buigen nu voor zo’n 10% van de bevolking, officieel 6%, hoe zou dat zijn als ‘die groep’ 20, 30, 40 en meer % bedraagt..?) alleen maar bezig zijn met hun globale monocultuur? En het ‘klimaat’ ze een rotzorg is? U bijt op een houtje (verboden het te verbranden) om de kinderen van Mohammed en Mustafa een toekomst te bieden! Klimatologisch én financieel. Heel eerlijk!

   
 2. Beste Jan, graag neem ik de gelegenheid om een taalfout te melden.
  Het allereerste woord van de 99 hoort te zijn: Rectum.

  Het zijn maar een paar letters maar toch graag gedaan.
  Vriendelijke groet,

  Dennis Rog

   
 3. Een rector die leerlingen misbruikt voor zijn eigen politieke agenda. Sommigen zouden kunnen denken dat het zover dus is gekomen en zover zijn wij afgegleden, maar de werkelijkheid is dat links altijd al druk bezig is geweest met het indoctrineren en regelmatig zelfs intimideren van de jeugd voor haar eigen doel: de socialistische staat. Het enige verschil is dat deze sLinkse methoden nu inzichtelijk wordt gemaakt door de (sociale) media.

  Omdat alle balans in het onderwijs is weggevallen en er nu een duopolie van linkse en homoseksuele docenten die beiden hun eigen agenda nastreven met medeweten en vaak zelfs goedkeuring van de ander, onder andere omdat het een het ander niet uitsluit maar zelfs versterkt.

  Omdat deze toxiciteit tot steeds verdergaande perversiteit en giftigheid van onze jeugd leidt kan worden gezien aan het omarmen van deze groepen van bv tolerantie naar het genocide geloof aka islam, de wil om ons te verzwakken tov onze geopolitieke vijanden en onze (buiten) grenzen ongelimiteerd te openen, en de agenda om onze jongetjes te verwijven en de meisjes te masculiseren zodat niemand meer zal exceleren maar juist een genderverwarde burn-out bevolking ontstaat die twijfeld aan alles behalve aan hysterie.

  De linkse vrouwen krijgen hun denkbeeldige zin omdat vrouwen dan wel niet kunnen winnen op gebieden waar mannen uitmunten, maar zij wel degelijk mannen kunnen laten verliezen op dit terrein door simpelweg hun talenten niet te ontwikkelen. De homo docenten verkrijgen tegelijkertijd sterk groeiende poel van potentiële genderverwarden waar er altijd wel op enig moment een jongetje beschikbaar komt dat zich als meisje beschikbaar stelt.

  Het is dus niet nieuw dat links haar politiek verwrongen doelen over het hoofd van onschuldige kindertjes probeerd te bereiken. Noch is het een verassing dat LGBTxxx’ers hun agenda nastreven. Zij zijn zoals iedereen weet of tenminste aanvoelt inherent verwrongen en immoreel vanwege hun perverse stoornis.

   
 4. Wie die lieve, empatische, zachte, vriendelijke blik van die snorremans zag wist één ding zeker: de enige kans dat hij vannacht niet aan uw zoontje denkt is als uw zoontje niet op zijn school zit of als hij aan iemand anders zoontje denkt.

  Want duidelijk zichtbaar is dat hij niet van de geef- maar van de neem-brigade is en dat zijn liefde voor uw kind overstroomt in de wens dat zijn aars overstroomt van uw zoon’s sperma.

   
 5. haha, ja inderdaad! Die snorremans is overduidelijk een leernicht. Niet in de buurt van kinderen laten!!!

  Wie dat niet gevoelsmatig meteen herkend moet oppassen want zo lopen er meer in ons land rond. De kerk zit er vol mee net als ambtenaren trouwens. Smeerkezen!

   

Comments are closed.