Háát aan de EU

Ik ben Rotterdammer van geboorte. Jistergeaster. Import-Fries. Nederlander. Europeaan.

Geen EU’er.

Ik háát de EU.

Elke dag een beetje meer.

Gisteren werden op één dag internet vermoord, ww-uitkeringen cadeau gedaan aan profiteurs en er een verplichte snelheidsbegrenzer én een data-tracker in alle nieuwe auto’s ingevoerd.

De grap dat ‘1984’ van George Orwell de gebruiksaanwijzing voor Brussel is bij het modelleren van het Groot Europeesch Rijk is geen grap. Was ook nooit een leuke grap.

Het was een enorm understatement.

De EU gaat veel verder.

En wij, wij zitten met z’n allen te snurken.

Tot het te laat is…

 

9 thoughts on “Háát aan de EU

 1. In deze wereld waar machtsblokken en wereldmachten de dienst uitmaken en landen onder de voet lopen met regels, economische afpersing, spionage en zelfs moorden, kunnen wij niet in veiligheid en economische voorspoed functioneren zonder samenwerking.
  Zelfs grote multinationals zijn nu in feite al machtiger dan kleine landen en dit zal alleen maar toenemen.

  De EU is geen slecht idee, een federatie (=samenwerking) in Europa is geen slecht idee. Het probleem is echter dat de EU zoals die nu vorm heeft gekregen volledig is gekaapt door een links-liberaal politiek correcte agenda waarin niet de belangen van de EU burgers maar de belangen van multinationals, globalisatie en (economisch) migranten wordt nagestreefd.

  Niemand zou over de EU klagen als juist de EU ervoor had gezorgd dat de buitengrenzen potdicht waren gebleven voor onze vijanden. Als de EU ervoor had gezorgd dat de EU burgers zouden worden beschermd en voor voorspoed had gezorgd. Als de EU ervoor had gezorgd dat volstrekt corrupte landen zoals Griekenland, Italië, Spanje, Portugal en deels zelfs Frankrijk en België, langzaamaan waren gedwongen tot normaal functionerende economieën te verworden waar corruptie, liegen over begrotingen en een ongezond grote zwarte economie waren omgevormd tot het Noord-Europese niveau, zodat zij niet straks weer het voorspelbare handje moeten ophouden, of zelfs gaan graaien in onze (pensioen) potten, zoals zij eeuwen bij elkaar hebben gedaan zoals zij gewend waren en zijn en deels niet eens beter weten. En dan heb ik de (Zuid-) Oost-Europese landen nog niet eens genoemd.

  De EU had de volkomen voorspelbare interne migratie tot behapbare proporties moeten houden zodat de bevolking er geen last van zou hebben maar juist profijt.

  De EU had moeten voorkomen dat terroristen met een geloof dat ons inherent en diep haat vrijelijk onze grenzen overliepen om notabene asiel aan te kunnen vragen zodat zij met voorrang een ingerichte woning met Miele kregen, waarna zij in alle rust konden bijkomen van het moorden, verkrachten, martelen en genocide plegen in Syrië om vervolgens hier hetzelfde te doen. En degenen die erover klaagden werden uitgemaakt voor racisten en islamofoob.

  De EU had zich niet moeten bemoeien met achterlijke zaken zoals vermeend nepnieuws bestrijding, waar de burger in de praktijk notabene het slachtoffer van is geworden, maar had moeten zorgen voor de veiligheid van de burger.

  De EU is gekaapt door een links-liberale agenda van gestoorden als Timmermans, Juncker, Merkel, Macron en Rutte.
  Geen wonder dat zovelen de EU haten.

  Maar als de EU zou doen waarvoor het is bedoeld, vrede, voorspoed, veiligheid en vooruitgang bieden voor de EU burgers. Dan zou niemand er een probleem mee hebben.

  De wereld van nu is allang niet meer de wereld van vroeger, waar landen in Europa prima naast elkaar konden functioneren zonder last te hebben van dictaturen zoals Turkije, Syrië, Rusland, Iran, Marokko, Libië, Algerije. Of de semi-democratieën zoals Irak, Egypte of Libanon waar de bevolking ontoerekeningsvatbaar door religie is. Om van zwart Afrika maar te zwijgen waar nog nooit iets significants uit is voortgekomen behalve genocide en slavernij. Shithole countries, waar het slechts wachten op is tot de volgende oorlog uitbreekt. En er staan nog wat de rol, zoals Turkije met de megalomane randdebiele islamiet Erdogan die meer lebensraum behoeft. We hebben die Turkse idioten hier in Nederland vaak genoeg met hun vlaggen zien zwaaien. Op termijn is hun plan om ons over de kling te jagen; daar twijfelen slecht nog verwarden over. Of het grote regionale conflict tussen de Sjiieten en Soennieten, in hun – alweer – religieuze waanzin. Of Afrika; altijd wel ergens in Afrika, zoals we van Afrikanen gewend zijn en zullen blijven. Of de dictatuur in Rusland waar niemand van weet wat er gebeurd na Poetin, maar iedereen ondertussen op de hoogte is dat Poetin tot de zeer gematigde fractie behoort en de andere fracties regelmatig op tactisch inzetten van kernwapens als dwangmiddel zinspelen. De VS is dermate verdeeld dat nog maar moet worden afgewacht of het in de toekomst een betrouwbare bondgenoot zal blijven.

  Er is geen keuze, want géén EU is nog slechter dan deze volstrekt disfunctionerende EU. De EU moet grondig worden verbouwd, dat is duidelijk, maar we hebben geen andere keuze, helaas.

   
 2. Kortom, “burgerlijke ongehoorzaamheid” zal de enige manier blijken om deze -in eigen landen vaak politiek uitgerangeerde mafklappers- van repliek te voorzien.

  Ook dat is voorzien in het grote plan: genoeg ellende toelaten om dan te kunnen zeggen “ja maar zó gaat het niet, we moeten een verdergaande macht aan het EP toekennen…”

  Aan de andere zijde (…) worden gele vestjes worden verruild voor camouflage vesten. En worden stenen langzamerhand vervangen voor molotov-cocktails, en daarna voor goedkope wapens uit het oosten van Europa. (geen EU meer, binnenkort)

  Daarnaast zullen ook de moslim milities zich roeren in dit eeuwenoude strijdtoneel. Ik bedoel, een halve eeuw betrekkelijke vrede neemt niet weg dat onze ontwikkeling, biologisch en cultureel, tot stand is gekomen en gevormd door strijd..! Maar goed, tot die tijd lekker The Voice kijken..! (ook strijd 🙂

   
 3. Je ziet het helemaal verkeerd Jan , ik lees bij de NOS teletekst 110, dat wij in ons land hartstikke gelukkig zijn ! De Islamisering van ons land, het gedram uit de EU, de pensioenen, de gezondheidszorg die een industrie is geworden met winst en verliescijfers, de terreurdreiging…maar o…wat zijn wij er gelukkig mee..
  Typisch dat dit deze onzin binnen een week bekend wordt gemaakt nadat FvD een grote verkiezingswinst heeft behaald…
  Hartelijke groet uit de gelukkige Maasstad 010

   

Comments are closed.