Framen

Links is erg goed in ‘framen’.

Wie economische gelukszoekers buiten de deur wil houden, is een ‘fascist’. Wie criminele Marokkaanse teringlijertjes wil aanpakken een ‘racist’. Wie op een voetbaltribune een wegwerpgebaar maakt een ‘nazi’.

Je kent het wel.

Maar waarom komt het eigenlijk maar van één kant?

Kunnen we iedereen die een abonnement op het Algemeen Dagblad heeft geen ‘fascist’ gaan noemen? En iedereen met een bakfiets een ‘racist’? En homo’s met kleine hondjes ‘nazi’?

Dan zijn we in no time van die kutkrant, die bakfietsen en die kuttenlikkertjes af.

Nu nog een omroep vinden die wil meewerken 😉

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

One thought on “Framen

  1. Links is als degene die een scheet laat. En als eerst roept en de schuld bij anderen legt.
    Want alles en iedereen is ondergeschikt aan de utopische waan van links. Hoeveel miljoenen levens het ook heeft gekost, hoeveel destructie het ook zal kosten. Zelden is een politieke stroming zo gewetenloos over lijken gegaan als links, en altijd onder het mom van gelijkheid. Terwijl de geschiedenis heeft aangetoont dat weinig zoveel ongelijkheid als socialisme veroorzaakt. Met als laatste voorbeeld Venezuela, wat in feite een genocide van het Venezolaanse volk is.

    Fascisme heeft altijd een linkse ondertoon gehad, expliciet danwel impliciet. En degene die als eerste roept dat de ander een fascist is, is vrijwel zonder uitzondering links. Zij praten poep. En stinken daarom als een scheet!

     

Comments are closed.