Extreem-rechts?

My beautiful picture

Als ik googel op ‘dijkgraaf’ en ‘extreemrechts’ krijg ik 9.940 hits. Als ik googel op ‘dijkgraaf’ en ‘extreem-rechts’ 20.900 hits.

Gek hè?

Ik vind dat we onze bejaarden tot hun laatste adem in verzorgingstehuizen moeten vertroetelen. Ik vind dat we mensen die echt niet kunnen werken een fatsoenlijke uitkering moeten geven. Ik vind dat iedereen recht heeft op een betaalbaar autootje. Ik vind dat we, zolang ze niet terug kunnen naar hun eigen land, goed moeten zorgen voor vluchtelingen, die door oorlog of overheid hun leven daar niet zeker zijn.

Als dat extreem-rechts is, dan ben ik maar extreem-rechts.

 

4 thoughts on “Extreem-rechts?

 1. Extreem-rechts betekent helemaal niets meer tegenwoordig. Het is een titel (of geuzennaam) die je opgeplakt krijgt als de emokipjes je argumenten niet met valide tegenargumenten kunnen weerleggen.
  Draag de titel dus met trots, je hoort bij het selecte groepje mensen dat nog wel zelf nadenkt.

   
 2. Ja idd echt gek want wat jij vindt vind ik, en heel veel met jou, ook. Dat zou een mooi streven zijn, deze liberale gedachten. Het zijn eerder, om het maar in een hokje te plaatsen, linkse gedachten dan rechts. Maar als ik zeg dat ik gelukzoekers / profiteurs hier niet wil en wens te onderhouden ben ik een racist.
  Alleen éen ding, wie geeft in hemelsnaam een “dislike” onder jouw 99 woorden…?

   
 3. Precies Jan. Zo ben ik volgens de huidige norm ook een racist. Ik bevind mij in goed gez4lschap, want dat geldt ook voor mij ex, een Surinaamse die op Verdonk stemde en mijn huidige Iraanse vriendin die op 20 maart op Wilders stemt en de islam haat.

   

Comments are closed.