Esthers vriendjes

Tweehonderd dierenactivisten bezetten gisteren een boerderij in Boxtel en gijzelden het boerengezin.

De boer belde de politie.

De politie onderhandelde vervolgens urenlang met het gajes over hun aftocht. De zeshonderd dieren raakten gestresst en mogelijk zelfs besmet.

De situatie dreigde nog even uit de hand te lopen toen boeren uit de omgeving het getroffen gezin wilden komen helpen, maar de politie voorkwam dat.

Ik vraag me af of het volgende gezin waar de vriendjes en vriendinnetjes van PvdD-Kamerlid Esther Ouwehand zich melden ook eerst de politie belt.

Een riek in hun donder heeft bij werkschuw activistentuig vermoedelijk meer zin.

 

5 thoughts on “Esthers vriendjes

 1. Wij zijn weer helemaal terug in de jaren ‘40 – ‘45! Op last van de NSB-ers op hoge posities beschermt de politie de misdadigers tegen de burgers! Tot de bom barst!

   
 2. Die dieren ‘activisten’ stoppen pas als het oorlogsfront zich tegen hen keert, liefst persoonlijk thuis bij hen of bij hun kinderen op school.

  Hun Modus Operandi is het terroriseren van wettelijk legale bedrijven omdat zij het niet eens zijn met deze bedrijven en de democratische middelen niet genoeg vinden.

  Kortom, een minderheid wil – desnoods met geweld – de meerderheid de wil opleggen.

  Dat zien wij steeds vaker van drammende minderheden die zich als ‘bijzonder’ beschouwen maar daarmee bedoeld dat hoewel wij voor de wet gelijk zijn, zij ietsje gelijker zijn dan de rest.

  Het wordt daarom tijd dat de meerderheid de orde weer hersteld, net zoals de Dam werd schoongeknuppeld van links drammend gespuis door weer orde afdwingende mariniers.

  Want een volk dat voor minderheden zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…

   

Comments are closed.