Ed fucking Nijpels

Mensen vragen me weleens of ik kórt kan uitleggen waarom twee absolute tegenpolen als de VVD en GroenLinks dat Klimaatakkoord samen gaan uitvoeren.

Dat kan ik.

De VVD doet het voor de bedrijven die daar geld aan gaan verdienen. GroenLinks doet het voor de mensen die bang zijn dat ze stikken door de smog en verzuipen door de stijgende zeespiegel.

De euro’s en de emotie brachten die twee samen.

En als ik dat heb uitgelegd, dan zeg ik nog wat over ‘maffiose kongsi’, ‘Ed fucking Nijpels’ en ‘warmtepomp over mijn lijk’, want anders haal ik de 99 woorden niet.

 

6 thoughts on “Ed fucking Nijpels

 1. En samen natuurlijk voor de 1r400 miljard pensioengeldpot, die zo snel mogelijk leeg moet richting overheid, maar niet richting pensionado’s. Over 10 jaar zal blijken dat Baudet er maar 400 miljard naast zat. Te laag, weliswaar…..

   
  • Het geld van het ABP gaat gebruikt worden om de pensioenen van de ambtenaren van de EU te kunnen betalen, wedden?

    
 2. Ach Jan, als het je behaagt mag je er van mij nu en dan ook 100 woorden van maken. Iedereen die ze leest, niemand die ze telt. Daar komt ie, nummer 100: TUIG!

   
 3. Ik denk dat die linker zijde niet alleen maar bang is voor smog of een stijgende zeespiegel. Dat rondpompen van geld en personen verschaft hen namelijk met werk, zingeving én de zelfbenoemde goedheid waar die mensen prat op lijken te gaan.

  Hypocriete profiteurs als Ed Nijpels horen voor een tribunaal alá(h) Nürnberg!

  Niet perse erg of verdrietig, een ‘beter mileu’ begint immers bij jezelf, toch Ed?! Zijn consumptie en uitstoot staan gelijk aan dat van 4 modale gezinnen, dus tel uit die winst als hij en velen áls hij mét hem worden onderworpen aan ‘gebungel wegens geklungel’!

  (SBS 6, doe hier je voordeel mee! de geesten zijn rijp/murw voor zulke tv! biologische tofu chips erbij, top amusement met een groen randje 🙂

   
 4. Misleiding van de bevolking bestaat niet alleen uit klimaatverdwazing.
  Het volk wordt opgelicht door de laagste fictieve rekenrente bij de meest uitpuilende pensioenpotten van Europa.
  Wat zou het mooi zijn, Jan, als jij deze schertsvertoning van de natuurlijk in opdracht handelende Nederlandse bank, eens aan de kaak wil stellen in je korte en bondige brieven.
  Wordt die pensioenrente opzettelijk zo laag gehouden om heel goedkoop geld uit te lenen aan de Zuideuropese schuldenlanden in de wetenschap dat dat geld gewoon weg is als het nodig is om het uit te keren?
  Het blijft hoe dan ook uitgesteld opgespaard inkomen van de deelnemers en niet van een verzekeraar of overheid, die naar eigen goedunken met dit geld gokken.

   
 5. Greate post. Keep writing such kind of information on your blog.
  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You’ve done an incredible job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends.
  I’m confident they’ll be benefited from this web site.

   

Comments are closed.