Echte burgervader…

Burgemeester Govert Veldhuijzen vond het natuurlijk vreselijk dat een groep ‘pubers’ in Spijkenisse de 14-jarige Tommy volledig in elkaar schopten.

Maar meer nog maakte hij zich druk om het feit dat het filmpje van die slachtpartij en later de gegevens van de daders verspreid werden op social media. Die moesten snel verwijderd worden, vond hij.

Zou die man nou echt niet door hebben dat de daders alleen maar opgepakt zijn omdát dat filmpje verspreid werd via social media?

Maar goed, dezelfde burgemeester zei dat hij pas contact met het slachtoffer opneemt als het politieonderzoek is afgerond.

Zo’n type dus…

PS. Stuur Tommy een kaartje! (Stichting Waterland Spijkenisse, t.a.v. Tommy, Vlinderveen 515, 3205 EG Spijkenisse)

 

7 thoughts on “Echte burgervader…

 1. Burgervader van de lafste soort! Fantastisch juist dat FB er voor gezorgd heeft om de allerlaagste diersoort, lager dan de rat, stuk voor stuk te gaan oppakken! Nederland is het al decennia’s helemaal zat! De volgende stap is het voor eigen rechter spelen met het huidige knuffel en theedrinken beleid!

   
  • Ik deel uw mening, en uw gevoel -dat ik voorzichtig uit uw reactie heb opgemaakt. Maar zelfs áls deze onopgevoede, hyper agressieve en verschrikkelijk simpele “pubers” (lees: crimineeltjes en potentiële moordenaars en verkrachters) worden opgepakt zullen ze nagenoeg geen straf opgelegd krijgen. Beetje zielig doen bij HALT, wat papiertjes en lege blikjes oprapen tussen het roken van jointjes door en dat is het dan wel weer. In west Europa kun je ongestraft grensrechters doodschoppen en meisjes verkrachten. En roofovervallen plegen. Wij laten het nog toe ook, omdat wat omhooggevallen studenten en wat voorzitters van bijvoorbeeld een ondernemingsraad in slechte confectie pakken ons dat opleggen, in dienst van een nog kleiner clubje. Toegegeven, deze mensen zijn de beste volks- en landverraders die dit continent ooit gekend heeft. Na hen dooft het licht en wordt Eurabië geboren. Vanzelfsprekend via een keizersnede, met een krom en roestig zwaard…

    
 2. De “Burgervader” (hij éét zo te zien meer burgers dan hij vertegenwoordigt, laat staan beschermt…) is zeer waarschijnlijk ontstemt doordat een filmpje onweerlegbaar bewijs is. Bewijs van-, en kijkje in de nabije toekomst van West Europa. Criminaliteit, extreem geweld, verkrachtingen worden weer net zo normaal als in de vroege middeleeuwen, alleen dóén bestuurders alsof het niet zo is, om al die “populisten” en natuurlijk “extreem of radicaal (?) rechtse partijen” niet in de kaart te spelen… Daarom veranderen ze ook definities. (werkloosheid met x% teruggebracht? nee, de definitie ervan aangepast. Percentage allochtonen zoveel? Nee hoor, 3e generatie wordt Nederlander genóémd, en als zodanig geteld. Ziek en oneindig verdrietig, dat we alle beschaving en wat daaruit is voortgekomen door onze vingers laten glippen, omdat industriëlen graag goedkope arbeiders willen en omdat de asielindustrie voor velen niet alleen zingeving betreft maar ook levensonderhoud. Dat moet worden beschermd tegen gezond verstand. Met als gevolg dat Europa voorgoed verandert. Demografisch, vooral, dus ook religieus, sociaal. Een Europa waar westerse vrouwen maar hoeren die je in groepsverband kunt misbruiken waar en wanneer je wilt. Vaak straffeloos. En al groepens hyena’s autochtonen (dood-) trappen en dan overwegen of je z’n “pata’s“ (schoenen…) wilt hebben. Ik vreesde een continentale burgeroorlog, maar denk inmiddels dat het de enige overgebleven manier is om onszelf, onze culturen en de gehele bakermat te beschermen. Gaat tóch gebeuren, dan maar gecontroleerd en op onze (ja, ónze!) voorwaarden..! Sterkte aan allen, wees dapper en doortastend!

   
 3. wat mij betreft maken we de eerst komende 5 jaar “voorbeeld zaken”, waarbij hoge (lees: niet-meer-dan-logische) straffen worden opgelegd.

  Voor dit soort agressie; minimaal 5 jaar. Voor de ‘alfa’s’ 10 jaar. Minimaal. En niet trainen en husselen binnen, maar gedwongen werken. Vieze wasgoed van verzorgingshuizen wassen, 5 dagen in de week, 8 uur per dag.

  In het geval van dubbele paspoort van dader en/of ouders; neutraliseren (Nederlandse nationaliteit afnemen) en uitzetten. Alle subsidie en uitkering per direct eindigen. Huurwoning opzeggen. Feitelijk een leven hiet onmogelijk maken. Dát in de media herhalen, met als boodschap: wie dít doet, zal de gevolgen voelen. Wie dít doet, hoort niet in Nederland maar in een land waar het niveau van ontwikkeling en beschaving op een lager pitje staat… Waar hun geliefde cultuur en religie zelfs gewaarborgd is..! Maar helaas, wij maken ons boos om continuerende ‘incidenten’, en ondertussen groeit de paralelle samenleving gestaag door. Net zo lang dat dát de meerderheid is. Kijken hoe lang het dán nog duurt voordat de (eerst joodse, homofiele en christelijke) blanken worden gedeporteerd en uiteindelijk afgemaakt ala holocaust the sequal… Gaaf hé, Mark? Doe de as in je vaasje op je Brusselse mahoniehouten bureau..!

   

Comments are closed.