Desgevraagd doorgeven…

Een nieuwbericht dat in Nederland niet echt breed werd opgepakt.

“Alle nieuwe auto’s moeten vanaf 2021 een On-Board Fuel Consumption Meter hebben. Hiermee worden verbruiksgegevens permanent geregistreerd en desgevraagd doorgegeven aan de Europese Commissie. Het doel van de Commissie is ervoor te zorgen dat de door de fabrikant opgegeven cijfers voor het brandstofverbruik niet langer verschillen van het werkelijke brandstofverbruik.”

Tuurlijk.

Het is heus niet de bedoeling om dat apparaatje, sooner or later, ook locatie-informatie door te laten sturen naar Brussel.

Voor het geval je je mobiele telefoon vergat.

En de ’beveiligingscamera’s’ net even uit stonden…

Slaap lekker, mensen.

PS. Doe nog snel wat Sinterklaasaankopen!

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

5 thoughts on “Desgevraagd doorgeven…

 1. Timmerfrans heeft nu zo’n vette Bobby Farrell “Ra ra Rasputin, Russias crazy lovemachine, it was a shame how he carried on” baard.
  Denk niet dat hij zo lenig is als Bobby…

   
 2. Je woont niet voor niets in de DDR 2.0. De Dutch Democratic Republic. Vasalstaat van het groot-socialistische wereldrijk, de EUSSR (althans, daar moet het naartoe).

   
 3. Vroeger beklaagde ik de mensen in de DDR.
  Zie je de film das Leben der Anderen dan rijzen je haren je te bergen.
  Langzaam aan echter verplaatst de voormalige DDR dictatuur zich chaamteloos richting EU landen.
  Herr Fransz Timmermansz ijvert er openlijk voor.
  8Wie had dat nou kunnen denken.

   
 4. Deze man is ook niet te vertrouwen.Frans Timmermans een euro gek .Met de hele kliek .Maar wie kan je dan vertrouwen ?Volgens Mij niemand ,in welke gekke tijd zijn wij beland? Dit is ons Land niet meer ,met die messen zwaaiende mensen ,Zaaien Angst en verderf en dat moeten wij slikken .Met een Kabinet dat ons ziet als stemvee en voor de rest muil houden ,betalen en voor de rest stil zijn .Wij hebben geen vrije Wereld meer dit is niet goed . Maar wat moeten we doen?Ik weet het niet meer.

   

Comments are closed.