De strijdende partijen

Aan de ene kant heb je vier domme Hagenezen die een autoruitje kapot slaan en wat vuurwerk afschieten op een kraakpand.

Aan de andere kant heb je KOZP, De Grauwe Eeuw en Antifa.

KOZP is de club die zogenaamd een ‘dialoog’ wil (waarmee ze bedoelen: via de vergadertafels hun wil opleggen).

De Grauwe Eeuw is het clubje dat Sinterklaas tijdens de intocht wil laten ontploffen.

En Antifa is de groep fascisten die als oorloghitsers voor haar pigmentverwende vrienden wil fungeren.

Laten we één ding vaststellen: die posters die gisteren in Leeuwarden werden verspreid, die kwamen níet van die Hagenezen…

UPDATE Politie onderzoekt pamfletten.

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

Schoencadeaus (NL)Schoencadeaus (NL)
 

7 thoughts on “De strijdende partijen

  1. Zijn er geen ergere dingen waar wij ons over kunnen ergeren , Over die mensen in den Haag die ons hele land verpesten ,die onze cultuur hele maal naar de verdommenis helpen . En dan een M>P>die op zijn telefoon zit te kijken tijdens een debat?dit vind ik schandalig .Misschien denken er mensen anders over ?Of dat Wilders helemaal monddood wordt gemaakt ,Als iedereen iets mocht zeggen en niet alleen voor Stemvee werd gebruikt .Dat een M.P. volhoud dat er in ons land geen voedselbanken zijn ?Er zitten mensen in de schuld sanering omdat ze de kosten niet meer kunnen ophoesten ,dat de oudere moeten wachten tot er iemand nog langskomt voor de verzorging.Dat de mensjes die hard gewerkt hebben nu niet meer buiten durven komen dat ze overvallen worden enzovoort en zovoort.

     
  2. LC = Leeuwarder Courant, zeer deugend en het grootste nieuwsblad in Friesland. Alom bekend in deze provincie als de LC, maar ik realiseer me dat dit daarbuiten natuurlijk niet zo gekend is. Geen probleem overigens, je mist niets: de inhoud bestaat uit dezelfde volgzame opinies als de rest van de MSM.

     

Comments are closed.