De kip. En het ei.

Als de kip kakelt, komt een ei.

Óf de kip weet zonder enig nader onderzoek zeker dat de Amsterdamse politieagenten die op woensdag 6 februari bij De Nederlandsche Bank een man dood schoten die met een (naar achteraf bleek nep-)vuurwapen op hen afstormde te veel kogels gebruikten, dat ze daarmee juist grote bezorgdheid en een gevoel van onveiligheid veroorzaakten bij de Amsterdamse bevolking, en de kip eist van het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam op de kortst mogelijke termijn opheldering over dit onnodige en buitensporige politiegeweld.

Dan komt er geen ei.

Dan heet de kip Sylvana Simons.

 

4 thoughts on “De kip. En het ei.

 1. Als de betreffende agent(en) negroïde waren geweest, was ze ongetwijfeld een heel andere mening toegedaan. Eng wijf, een clown, die een verdienmodel heeft gevonden in het overhevelen van de Amerikaanse “social justice war” naar Nederland. En daarmee nota bene een -op raciale gronden selectieve- volksvertegenwoordiger worden. “Jullie stoute blanken zijn, ik lekker wachtgeld ontvangen…”

   
 2. Sylvana, de vrouw die de beste stuurlui aan wal is.
  Zonder inhoud.
  Zonder intelligentie.
  Zonder noemenswaardige opleiding.
  Zonder nuttige ervaring in wat dan ook.
  Zonder reflexie.
  Zonder respect.
  Zonder politiek gevoel.
  Zonder, zonder, zonder ..

  Maar wel mét bruine huidskleur. Haar handelsmerk!
  Dat gebruikt zij te pas en te onpas als wapen om haar oneindige honger naar aandacht voor haar nietszeggende persoontje te stillen.
  En oh ja, mét kut, die zij vroeger toen zij nog niet abject eruit zag nuttig gebruikte als werktuig voor aandacht.

  Misschien kan Sylvana aangeven welk aantal kogels voor een op het oog moordlustige doorgedraaide gek met handvuurwapen en mes op je afrent, wél toegestaan is?
  Kan zij ook aangeven wat te doen als dit aantal kogels op is gebruikt en de idioot blijft op je afrennen?
  Kan Sylvana, de zwarte prinses op de berg, eens wat minder bruin in de spiegel kijken, van die narcistische berg afdalen en voordoen hoe het moet? Misschien een dagje meelopen, bijvoorbeeld bij ernstige voetbalrellen? Iedereen blij: Sylvana laat zien hoe het moet en de rest van Nederland kan haar eindelijk eens laten voelen wat zij van haar vindt!

   
 3. https://www.parool.nl/amsterdam/gemeenteraad-valt-over-sylvana-simons-heen~a4623108/

  Wat fascinerend is, is dat geen politicus opzettelijk zo sterk raciale verdeeldheid zaait als Sylvana Simons. Overal waar maar de mogelijkheid bestaat om een vonk in het kruidvat te laten ontbranden vinden wij Sylvana Simons.

  Geen wonder dat de landen van haar oorsprong zulke shithole countries zijn. Er hoeven er maar een paar zulke primaten te zijn om een land te destabiliseren tot een falende staat.

   

Comments are closed.