Broedmachines op komst

Lekker dan.

De Nederlandse Staat moet 56 kinderen van IS-vrouwen terughalen. De 23 IS-vrouwen zelf hoeven niet teruggehaald te worden. Dat oordeelde de voorzieningenrechter in Den Haag.”

Dus de vrouwen komen ook.

Ja, wel.

Want ouders van minderjarige kinderen komen op grond van het nationale beleid weliswaar niet in aanmerking voor gezinshereniging, maar op basis van artikel 8 van het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens wél.

Dus zo gaan ze het doen.

Zich beroepen op artikel 8 van het EVRM.

En dan komen de broedmachines van het kalifaat gewoon.

Daar zorgt de volgende rechter wel voor…

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

7 thoughts on “Broedmachines op komst

 1. ..en dan is nog de grootste grap dat deze “dames” waarschijnlijk terug gehaald gaan worden op basis van een verdrag dat ze zelf helemaal niet erkennen en/of als legitiem zien…… Leg dat eens uit aan de burger?.

   
  • Hoe gek zijn ze in nederland niet geworden door via een omweg al dat misdadige tuig terug te laten komen De ondemocratische EU zorgt daar oa voor,ook voor open grenzen en alles op voorspraak van Merkel die miljoen er in liet en ons land zoals altijd plukken wij van die achterlijke Duitse politiek weer de vruchten door de slappe houding van rutte

    
 2. het grootste deel van onze bevolking wil deze kinderen en hun moeders niet terug maar
  ze worden wel op onze kosten teruggehaald, krijgen een woning, een uitkering en weet ik wat al niet meer en dit terwijl ze een verschrikkelijke hekel aan ons hebben, snapt iemand het nog?

   
 3. Ik moet bij dit onderwerp steeds maar weer denken aan het verhaal van de Jezedi slavin van een van de “dames” Isis. Haar 4 jarig dochtertje was ziek, maar zij mocht geen poot naar haar kindje uitsteken. De Isis “dame” bond het zieke meiske vast aan een boom. Zij liet haar in 4o graden hitte daar zitten, tot het meisje dood was!
  En dat verachtelijke tuig, incl hun addergebroed, komt nu terug naar NL, omdat zij recht op een tweede kans zouden hebben.
  Wat een waardeloze rechter is dat!

   
  • Wat is dat voor een ding die zoiets doet. Een dier of beest doet zoiets niet. Kan eigenlijk alleen een mens zijn. Maar wel van een heel anders soort als waar ik toe behoor.

    
 4. Direct inzetten in de keukens bij verpleeghuizen of “blijf van mijn lijf” huizen. Ze hebben allemaal en niemand uitgezonderd een dot aan ervaring opgedaan in het kalifaat!

   

Comments are closed.