Blote oog

“Greta is een van de weinigen die onze koolstofdioxide met het blote oog kan waarnemen. Ze ziet de broeikasgassen uit onze schoorstenen stromen, met de wind naar de hemel stijgen en de atmosfeer transformeren in een gigantische onzichtbare vuilnisbelt.”

Was getekend: de Zweedse operazangeres Malena Ernman.

Tegenwoordig beter bekend als de moeder en pooier van Greta Thunberg, het Asperger-meisje dat de hele wereld overgesorost wordt om de klimaatreligie te prediken.

Ik dacht dat het een grap was.

Maar het staat dus echt in het boek ‘Ons huis staat in brand’ dat binnenkort ook hier uitkomt.

De nieuwe Jezus.

Jeetje.

 

8 thoughts on “Blote oog

 1. Heerlijk cynisch, doet me goed! (echt!)
  Grappige is ook, dat Zweden als totaal doorgeschoten ‘verzorgingsstaat’ de demografie van hun land voorgoed heeft gekanteld. Nog geen voltooid proces, maar dat is slechts een kwestie van tijd.

  De nieuwe Zweden -zegmaar voormalige Somaliërs, Syriërs, Afghanen enzovoorts- zijn statistisch gezien meer bezig met (groeps-)verkrachtingen, algehele criminaliteit en het verkrijgen van allerhande subsidies dan met het terugdringen van de CO2 uitstoot.

  Oh, en ze baren ook meer dan twee keer zoveel nageslacht. En dat nageslacht produceert, zeer jong, ook veel nageslacht, dat zich bij voorkeur vervoert in een dikke, Duitse auto.

  Hoe rijmt deze waanzin politiek met elkaar..?

   
  • Dat rijmt helemaal niet.!!! Maar dat geldt natuurlijk ook voor Nederland, met die achterlijke en super kostbare klimaat plannen. Intussen het land volstouwen met mensen, die daar totaal niet in geïnteresseerd zijn en alleen maar meer luxe wensen en meer islam kindjes verwekken en de oplossing aan aan hun allah overlaten.

    
   • In die zin heeft het (ongeschoolde, ze komt namelijk niet) klimaat-meisje volkomen gelijk; hun Zweedse huis staat in brand. Heel west Europa staat in lichterlaaie…

    Maar nog even over die andere opwarming; als ‘ze’ burqa’s voortaan wit maken ipv zwart, weerkaatst er meer zonlicht terug naar, ehm, waar het vandaan kwam…

    Of, dat geniet mijn voorkeur, de dragers van die dingen promoveren tot pinguïns, als de échte uitgestorven zijn. Mooi naast elkaar op een rots op Antarctica! (wereldheerschappij houdt immers niet op bij Europa 😉 )

     
 2. Ik dacht meer aan “de nieuwe Jeanne d’Arc”, Jan! En wij weten maar al te goed hoe het daar mee afgelopen is!
  Heel goed, heel waar en vlijmscherp stuk Jan!!!!

   
 3. Wat mij tot nu toe nog het meest verwonderd in het hele ‘Greta-verhaal’ is haar uiterlijke verschijning (wat zeg ik dat weer netjes). Het famke heeft bij haar optredens steevast vlechten in heur haar. Die vlechten, “Zopfen” in het Duits, waren zo’n 75-80 jaar geleden hét kenmerk van de meisjes van de BDM (Bund Deutscher Mädchen), de beoogde arische broedmachines van de Nazi’s. In Duitsland worden op dit moment meisjes met vlechten zelfs uit de kinderdagverblijven en van scholen geweerd want dat zijn extreem-rechtse symbolen die men vanwege de populariteit van de AfD liever niet ziet. Niemand, maar dan ook echt niemand neemt (ook in Duitsland niet) aanstoot hieraan. Ik vraag me echt af hoe dat kan.

   
 4. De grootste vervuiling van het milieu is toch wel dat wij naar dat ongekend lelijke rotkopje van dat Zweedse mongooltje moeten kijken.
  WAT.IS.DIE.LE-LIJK !!!

  Kijk, dat dat geestelijk gestoorde mormel door haar psychiatrische aandoening de onbeheersbare dwang heeft om anderen onvermoeibaar lastig te vallen met haar onbewijsbare aangeprate idee-fixe, daar kan zij niks aan doen.

  Dat haar ouders haar niet binnen houden of naar bijzonder onderwijs sturen zodat zij anderen niet onophoudelijk lastig valt, daar valt zeker het een of ander over te zeggen.
  Maar die ouders hebben dat Zweedse mongooltje ingezet als groen kindsoldaatje. Misschien omdat zij dezelfde (erfelijke) stoornis hebben. Misschien voor de eeuwige roem. Óf misschien wel omdat er een verdienmodel in zit. Want dat die afgrijselijke nageboorte waar slechts Marokkanen, moslims, negers en mongolen over heen zouden willen gaan mocht zij onverhoopt die leeftijd toch halen, dat maakt haar toekomst fortuinlijk noch begeerlijk.

  Daarom wordt het tijd om onze ambassadeur te vragen contact met Zweden op te nemen en te vragen hun menselijke vuilnis niet in andere landen te dumpen. Wellicht is de door de vluchtelingen geïmporteerde debiliteit zo snel gegaan dat de Zweden niet eens meer gestoord van normaal kunnen onderscheiden, maar dan wordt het tijd dat wij onze grenzen sluiten voor die toekomstige failing-state.

  Straks adopteert Jesse Klaver haar nog, godverdomme, omdat hij in haar de perfecte GroensLinkser ziet. Krikt zij wel meteen het gemiddelde IQ van die rattenbende op!

   
  • @Nesse
   Wahahahaha, wat is dat genieten zeg. Zelden zo’n heerlijke rant gelezen!

   Of ik het er nu mee eens ben of niet, het is goed dat er eindelijk eens niet zo voorzichtig met dat rare meisje dat ons wordt opgedrongen en inderdaad een flinke tik van de molenwiek heeft gekregen, wordt omgegaan. Ontzettend ergelijk. En dan die devote adoptie door die klimaat gekkies zoals D66 en inderdaad Groen Links. Haar uiterlijk lijkt trouwens inderdaad opvallend goed te passen bij de gemiddelde Groen Linkser (serieus, kijk een die partij congressen, er is duidelijk iets (genetisch?) mis met die mensen!).

    

Comments are closed.