Blokkeerfriesje pesten

Mensen die veroordeeld zijn voor een misdrijf waarop in de wet een maximale gevangenisstraf staat van minimaal vier jaar moeten verplicht DNA-materiaal afstaan.

Ook als ze maar een taakstrafje van 40 uur kregen en hun hoger beroep nog loopt.

Momenteel worden de ‘blokkeerfriezen’ één voor één opgeroepen.

Daar is volgens de wet dus niks mis mee.

Het kan je ook overkomen als je veroordeeld wordt voor fietsendiefstal. Of als je zes wietplanten in huis hebt. Of als je iemand oplicht op Marktplaats.

Alleen gebeurt het in die gevallen niet…

De blokkeerfriezen worden geïntimideerd door de Staat.

En dat stinkt.

 

4 thoughts on “Blokkeerfriesje pesten

 1. Dit is een zinloos gebeuren en zal alleen maar meer onvrede en ongenoegen oproepen.Burgertje pesten heet zoiets.

   
 2. Er zijn organisaties die DNA testen aanbieden:

  “Verbaas uzelf!
  Ontdek uw etnische afkomst en vind nieuwe verwanten met onze simpele DNA test. Slechts€ 59‎”

  “Uw DNA legt uw unieke erfgoed bloot – de etnische groepen en de geografische regionen waar u oorspronkelijk vandaan komt.”

  “Vind nieuwe verwanten waarvan u het bestaan nooit kende via het DNA dat u met hen deelt.” (bron: myheritage.nl)

  Ik denk dat het met name om de laatste alinea gaat. Om aan te kunnen tonen dat de blokkeer Friezen zelf voor 0,zoveel % KOZP zijn…

   
 3. ik raak hier goed van over de zeik, zoals men dat bij ons thuis pleegt te verwoorden… ik zie mijn vaderland verworden tot een shithole dat zijn weerga niet kent. eerst als de blanken uitgerangeerd zijn is men tevreden. cultureel, financieel en verzin het maar, er mag niets meer overblijven van alles wat eens stond voor vooruitgang, vrijheid, ondernemingslust en wat dies meer zei

  de hele goegemeente zou dit zelf kunnen opzoeken maar doet het niet. daaro ben ik blij met iedereen die wel wakker is en alert blijft. zoals mijn allerliefste blokkeerfriezen,.

   
 4. Ja je hebt een punt, ik ben ooit schuldig bevonden aan het veroorzaken van een o geval met ernstig lichamelijk letsel tot gevolg; omdat zo’n wappie op een scooter besloot om mij rechts in te halen terwijl ik met rechter richtingaanwijzer aan, rechtsaf ging. Ze zat al een tijdje vrij dicht achter me maar dat verwerpt elke rechter tegenwoordig door te stellen dat zij de kwetsbare verkeersdeelnemer is. Ze willen de straffen voor dit feit (art 6 wvw) verzwaren en mogen als dat doorgang heeft recht om mijn dna alsnog op te vragen… maar de wet zegt ook dat je niet verplicht kan worden om mee te werken aan je eigen (toekomstige) veroordeling. Misschien kunnen ze daar iets mee?

   

Comments are closed.