Bij de iftar

Máxima danst: mag niet in de media.

Willem-Alexander schuift aan bij een iftar: alle media worden opgetrommeld.

Zodat we even goed begrijpen dat het koninklijk huis voor ‘verbinding’ staat. En met wie.

Maar laten we niet doen alsof dit allemaal nieuw voor ons is.

Op 12 november 2004 bracht koningin Beatrix een bezoek aan het Marokkaanse jongerencentrum Argan in de Jan Tooropstraat in Amsterdam “om haar bezorgdheid over de situatie in Nederland tot uitdrukking te brengen”.

De Marokkaan Mohammed Bouyeri had namelijk tien dagen eerder Theo van Gogh vermoord.

Theo’s familie bezocht ze niet.

Het is gewoon een patroon.

 

5 thoughts on “Bij de iftar

 1. De prijs die wordt betaald voor een ongekozen staatshoofd. In een Republiek kan dergelijk weerzinwekkend gedrag worden afgestraft door hem weg te stemmen.

  Toch is dit verassend noch onverwacht. Een koningshuis met een lange lijn van ernstig gestoorden, dieven, moordenaars, belastingontduikers en homoseksuelen. Een koningshuis verbonden met het Nazi regime en de Waffen-SS maar dat wegmoffelde en ermee wegkwam. Een koningshuis dat zich introuwde bij een fout Zuid-Amerikaans moordenaars regime en kritiek daarop ‘ook maar een mening’ noemde, gaat op feestelijk bezoek bij een ideologie met een genocide historie waar alle andere genociden opgeteld bij verbleken en wiens religieuze handleiding vereist ons expliciet te doden en dit al +1400 jaar bewijst door genocide, slavernij, (massa)verkrachting, moord, diefstal, incest, pedofilie en roof.

  Kortom, onze aartsvijand, al sinds het ontstaan.

  Met hen voelt ons staatshoofd zich prettig en gaat lekker feest vieren. Dat is niet verwonderlijk, natuurlijk is dat zo, hoe kan het ook anders!

  Laat er geen misverstand over bestaan. Na de omwenteling zullen alle collaborateurs met deze aartsvijanden worden veroordeeld voor verraad en de doodstraf krijgen. AL-LE-MAAL.

  Feest lekker verder, prins pils. Stop je vette nek dieper in de strop.

  Als de tijd rijp is zullen de ‘onderdanen’ met genoegen het krukje onder je plompe lichaam vandaan trappen.

  Er zal dan worden gejuigd: Leve de Republiek!

  Je graf zal als publiek toilet worden gebruikt.

   
  • Wat een lulkoek. Met een gekozen staatshoofd is het echt niet anders hoor. Je hebt daar 2 smaken van:
   – de puur decoratieve. Daar hoor je meestal niks van, want die doen niks anders dan linten doorknippen en ja … maaltijden houden – met al diegenen van wie de politieke leiding zegt dat ze daarmee aan tafel moeten.
   En smaak 2 is die gekozen politiek leider – ofwel de mensen die ervoor zorgen dat de ongekozen staatshoofden doen wat zij vinden dat ze moeten doen. Echt volledige onzin dit.

    
  • wat een schandalige reactie van almei. Op dit soort reacties hoort een zich respecterende schrijver niet te zitten wachten Jan.
   Kan meneer of mevrouw almei -zonder hoofdletters- mij even laten weten in welke lijn het koningshuis te maken heeft gehad met homosexualiteit en kunt hij of zij die term uit zijn of haar hyperaktieve doch kinderachtige opsteltje verwijderen aub.

   U bent er mij te geil op om dit in een een lange lijn van ernstig gestoorden, dieven, moordenaars, belastingontduikers en homoseksuelen op te schrijven. Latente discriminatie.
   Er is nog wel meer latent aan dit stuk vreten; latente flikker en latente pedofilie en latent landverraad. Nog meer van dit soort ransreacties die je laat staan jan,
   en ik schrijf je af.

    
 2. Terwijl Wilders al zeer lang zijn leven niet zeker is door aanhangers van een inherente haat ideologie, gaat onze koning daar gezellige feestvieren?

  #RepubliekDerNederlanden

   
  • Ondanks de , zichzelf stabiel noemende reaktieschrijvers, heeft Almei voor een groot gedeelte gelijk( 90-100%? ).
   Dat freling alleen iets kon aanmerken over diens opmerking over homoseksualitei in t koningshuis, geeft te denken.
   Politieke correctheid kan grappig zijn, maar als levenshouding is deze alleen voor achtergestelden( vul zelf maar in wat ik daarmee bedoel ) gerechtvaardigd.
   Kleurbekennen is in Nederland erg moeilijk, tenzij het van t buitenland komt, of als je als hardste schreeuwt en liefst iemand niet laat uitpraten.

    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *