Wensdenken

Ja, het Antifa-tuig uit Hamburg steunt de racisten van Kick Out Zwarte Piet.

Klopt, de Nederlandse overheid subsidieert de mensen achter KOZP.

Inderdaad, de Nederlandse burgemeesters knipmessen voor de voormannen van KOZP.

Absoluut, ‘rassenrellen’, ‘aanslag’ en ‘terreur’ zijn véél te grote woorden voor een paar rotjes en een kapotte autoruit bij een ‘vergadering’ in een Haags kraakpand van KOZP.

En opvallend is het zeker, dat er nergens filmpjes te vinden zijn van die ‘actie’ tegen KOZP.

Maar dat de vijf opgepakte verdachten zijn ingehuurd door KOZP, dat is (zo weet ik inmiddels 100 procent zeker) toch echt wensdenken.

Helaas…

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

4 thoughts on “Wensdenken

 1. Hier begon het allemaal mee in Friesland… Een jaar voor de blokkeerFriezen… Diep triest om je tussen de kinderen in proberen te dringen om een prachtig kinderfeest te verstoren… En als je voor je verwarde, huilende kind opkomt ben je een racist… Het is maar 5% van de Nederlandse bevolking die de boel verstiert en de rest MOET voor hen buigen… En dat gaat helaas ooit gebeuren… Maar nu nog niet… Zie en verbijster U bij het zien van de beelden: https://www.youtube.com/watch?v=lsyGIIXOg2Y&fbclid=IwAR1MNQDWP6Usea9sFx7id9_WPkQ-D_VpHoaSbmAqZaN2P0q0nrWwJOKjA_k

   
 2. Het zijn inderdaad beslist geen rassenrellen. Maar het zou er wel op uit kunnen draaien wanneer dit zo door blijft gaan. Oneens met elkaar is prima. Discussie best!
  Echter wanneer de diverse overheden hun oorspronkelijke burgers structureel in de kou laten staan, dan wordt dat gevaarlijk.
  Koren op de molen van KOZP en Antifa en de hele linkse machthebbers kliek.

   
 3. Helaas maar waar, met vrienden zoals die 5 losers, wie heeft er dan nog vijanden nodig? Dat is net zo slecht voor je zaak als die ‘daar moet een piemel in’ spreekkoren destijds over vluchtelingencentra. Dan kun je net zo goed thuisblijven en niks meer doen want de oorlog is verloren.

   

Comments are closed.