Aangifte doen

De burgemeester van Urk neemt contact op met het Openbaar Ministerie met het verzoek om ene Elfie Tromp te vervolgen wegens… een column. Het Openbaar Ministerie doet serieus onderzoek naar de mogelijkheid om ene Elfie Tromp te vervolgen wegens… een column. Inwoners van Urk doen massaal aangifte tegen ene Elfie Tromp wegens… juist ja.

Zou me niks verbazen als iedereen die nu loopt te janken over die belachelijke column van die vreselijke linkse graftak Elfie Tromp ook erg boos was over die aangiften tegen Geert Wilders.

Er is maar één ‘vrijheid van meningsuiting’, mensen.

Daarin selectief shoppen, is hypocriet.

 

7 thoughts on “Aangifte doen

 1. Volledig mee eens! Desondanks is het, mijns inzien, een geëtaleerde wanhoop. Aangifte circus tegen Wilders was een politieke daad. De rechterlijke macht gebruiken, misbruiken dus, om een politieke opponent (mond-)dood te maken. (weer een populaire politicus door het hoofd laten schieten door een boze ‘witte’ veganist zou kunnen opvallen, zélfs als je de media in de zak hebt als massa-communicatie instrument)

  Ik weet niet wat er in Urk is voorgevallen. Ik weet wel dat er duizenden (!) mensen zijn die in Nederland zijn en worden lastiggevallen door medelanders van noord Afrikaanse afkomst.

  Deze gekkigheid geeft wel een realistische ‘glims’ van de nabije toekomst: zodra deze groep (moslims, red.) groot genoeg is, zal die zich manifesteren op een manier die voor de autochtone bevolking aanzienlijke gevolgen zal hebben. En nooit meer terug te draaien is.

  Als wij niets doen om onze plek te verdedigen, zoals ieder levend wezen op deze planeet moet doen, zullen we die plek verliezen. Dat zijn we al aan het doen, en het wordt ons geleerd/opgedrongen daar ontzettend trots op te zijn…

  De tijd zal het leren, en onze kleinkinderen zullen ons wasrschijnlijk vervloeken dat we onze beschaving hebben laten vernietigen, en zij opgroeien in een islamitisch land!

  Chapeau, we zijn vervallen in eenzelfde decadentie als het Romeinse Rijk, alleen betreft het dit keer échte berbaren…

   
 2. Beste Jan,meestal ben ik het met je ééns,eigenlijk altijd wel en zelfs nu ook wel een beetje maar….oproepen(ook al zal dingetje tromp zeggen ‘ik bedoel dat niet letterlijk’) om 20000 mensen te verzuipen(dat bedoelde ze met dat dijken doorsteken….dus ook mijn hele familie) heeft niets met het recht op vrije meningsuiting te maken,weet je waarom niet? Omdat zij het wel degelijk meent,zo diep zit haar haat tegen alles en iedereen die het vertikken om net zo te denken en te leven als dingetje tromp en consorten willen dát wij leven en denken,nou no way dus.
  hartelijke groet Freek Koffeman

   
 3. Er is nu niet volledige vrijheid van meningsuiting.
  Daarom is het niet hypocriet om te klagen over de overduidelijke politiek selectieve vervolging en berechting door onze overheid van hen onwelgevallige uitingen.

  Denk maar niet dat Elfie Tromp wordt vervolgd. Geert Wilders daarentegen wel, terwijl hij als politicus zelfs meer vrijheid zou behoren te hebben.

  Hier wordt duidelijk een groep achtergesteld en als die groep dan klaagt dat het gelijk wil worden behandeld die groep veroordelen omdat die groep de bestaande spelregels wil aanpassen voor iedereen is verwrongen logica.

  Nú klagen over de uitingen van Elfie Tromp is terecht onder de nú geldende wetgeving die voor iedereen behoort te gelden.

  En ja, er is op termijn geen alternatief anders dan VOLLEDIGE vrijheid van meningsuiting. Omdat elke mening gekleurd en politiek is en dit niet aan de subjectieve beoordeling van mensen kan worden overgelaten. Bovendien staat het de waarheidsvinding in de weg.

   
 4. Bagatelliseren is niet chique als in een column de wens wordt uitgesproken om duizenden mensen te laten verdrinken

   
 5. Zolang het kind niet zelf de dijken doorsteekt, mag zij, naar mijn mening, zeggen wat ze wil. Kennelijk zijn de verstandelijke vermogens nog niet op het volwassen niveau. Dat ben ik tevens van mening inzake het proces Wilders, zolang geweld achterwege blijft is de VvMU een groot goed.

   
 6. Het gaat om de hypocrisie.

  Daar waar Wilders om nikszeggende uitspraken in hysterie wordt vervolgd, zelfs geholpen door politie/justitie met voorbedrukte formulieren (!), daarmee de politisering van deze overheidsorganen aangevende, wordt dit ‘columnetje’ afgedaan als “dat moet kunnen in een maatschappij met VvMU”.

  Kortom, die VvMU geldt als je links bent, vervolging volgt als je rechts bent. Door politiek gekleurde Officieren van Justitie en door bevooroordeelde rechters die meerder malen gewraakt zijn omdat het smerig corrupt tuig is met een politieke agenda tegen rechts.

  Dus já, verontwaardiging nu is geheel gerechtvaardigd.

  En de bezem mag eens flink door de in-en-in corrupt linkse inteeld van het OM/Justitie.

   

Comments are closed.