50.000

Is 50.000 veel?

Voor Máxima niet; die hoeft er maar twaalf dagen voor te ‘werken’ om 50.000 euro’s bijgeschreven te krijgen. Voor FC Barcelona ook niet; dat is zwaar teleurgesteld als er máár 50.000 toeschouwers naar thuiswedstrijden in Camp Nou komen…

Maar soms is 50.000 juist heel veel.

Voor een paar mensen die in vijf weken 50.000 mensen bereid moeten vinden om 5,72 euro te betalen om lid te worden van een nieuwe publieke omroep.

Ik hou van mensen die niet lullen, maar doen.

Alleen daarom al verdient Arnold Karskens steun.

Want wat hópen zijn vijandjes op een afgang…

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

 

12 thoughts on “50.000

 1. En….lid. En ik hoop met mij nog 49.999 mensen. Ga naar de website ongehoordnederland.nl en wordt voor 5,72 lid voor een heel jaar. En realiseer mede de start van een ander geluid!

   
  • Met je eens. En ik heb me vanmorgen ook direct aangemeld als lid. Al was het maar om ze een kans te geven te laten zien wat ze kunnen. Hopend dat het lukt.

    
   • Ik ben meteen bij het lezen van de aankondiging lid geworden.
    Ik weet zeker dat zij het gaan redden.
    Maar dan moet ieder positief geluid ook omgezet worden in lidmaatschap van Ongehoord Nederland. DOEN !!
    Hoort zegt het voort!!

     
 2. Geweldig om te merken dat er zoveel steun is voor dit initiatief!Jou bijdrage tot meer bekendheid helpt 100%.Dank Jan!
  Tot snel in t Westland

   
 3. Ben ook heel blij met jouw steun voor Arnold.
  Toen ik dit hoorde vanochtend heb ik gelijk die 5,72 overgemaakt.
  Nou ben ik maar één druppel van die 50.000 maar jouw steun kan natuurlijk veel meer doen.

   
 4. Gelijk lid geworden Lidmaatschap van ON 17859
  Een fantastisch initiatief wat moet slagen, De Karskens boeken zijn een openbaring en Ybeltje Moes haar boek was ook een oog opener. Vooral dat gedeelte hoe de Mariniers kazerne verkwanselt werd aan mutsje Meijs omdat ze als kwibus van Willempie Pils / voor heen tante Trix , nog geen grote zaken toegeschoven had gekregen omdat ze geen minister meer mocht zijn.

   

Comments are closed.