23/8/’82

ReizenReizen

Precies 38 jaar geleden had ik mijn eerste werkdag.

Leerling-journalist bij Sijthoff Pers, voor 1531 per maand. Gulden.

Ik was sportredacteur, chef, columnist, eindredacteur en hoofdredacteur bij het Rotterdams Nieuwsblad, BOVAG, Panorama, Metro, Management Team, HP/De Tijd en (zeven weken :-)) PowNed én ondernemer(tje).

Als ik het 99 van de 13.880 dagen niet naar mijn zin had, schat ik het hoog in.

Mijn geheim is niet dat ik zo’n vrolijk karakter heb, maar dat ik altijd tijdig vertrok.

Ook als dat, zoals met die 14.400 euro per maand bij PowNed, hypotheek-technisch dom was.

Dáárom zijn die 38 jaren omgevlogen.

De dagelijkse ’99 woorden’ worden mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en/of incidentele giften (voor mevrouw Dijkgraaf), waarvoor mijn dank! (Kopen via mijn partnerlink bij Bol.com wordt ook gewaardeerd)