Dialoog #46 PVV-trollen

Lees alle reviews over The Making of Black Lives Matter

“Twitterde ik naar aanleiding van het tenenkrommende optreden van de braboneger bij Pauw ‘cooning isn’t funny’, word ik al twee dagen belaagd door PVV-trollen.”

“Komen ze op straat achter je aan met hun machetes?”

“Eh, nee.”

“Met honkbalkunppels dan?”

“Eh, nee.”

“Word je klemgereden door hun auto’s?”

“Eh, nee.”

“Gooien ze stenen door je ruiten?”

“Eh, nee.”

“Staan ze op je voordeur te bonken als je thuis bent?”

“Eh, nee.”

“Duwen ze pakketjes vol poep en kots door je brievenbus?”

“Eh, nee.”

“Bellen ze je op en schelden ze je uit?”

“Eh, nee.”

“Wat bedoel je eigenlijk met ‘belaagd’?”

 

7 thoughts on “Dialoog #46 PVV-trollen

 1. In het verleden waren er meer mensen die meenden dat mensen op basis van etniciteit moesten worden ingedeeld en dat hun etniciteit hun gedachten bepaalde – overigens is dit nog steeds de onderliggende gedachte van de hang naar diversiteit, maar dat terzijde.

  Duurvoort vindt dus dat de Braboneger geen andere mening mag hebben of iets anders mag voelen dan zij, omdat hij tot dezelfde groep behoort. Wat was dat woord voor onderscheid maken op basis van etniciteit ook al weer?

   
 2. Een Neger wonende in Brabant mag best een andere mening hebben. In dit geval gaat het echter niet om een mening die hij verkondigd, maar om beledigingen aan PVV sympathisanten die hij als FEITEN neerzet. Hij beweert namelijk dat hij al twee dagen belaagd wordt. Bij doorvragen blijkt hier echter niets van.

  Wij zijn in onze strijd tegen racisme en discriminatie doorgeschoten in de zin dat we sommige minderheden toestaan de blanke meerderheid te discrimineren. Dit is hier een duidelijk voorbeeld van. Het is de hoogste tijd om wakker te worden en zo niet langer door te gaan. Fatsoenlijk met elkaar omgaan behoort van beide kanten te komen. Niet van één kant.

   
  • Nee, dit gaat niet over Steven Brunswijk. Maar over een tweet van H Duurvoort dat Brunswijk aan cooning deed .

    
 3. Deze oproerkraaier is precies de reden dat ik naar mijn gevoel racistischer ben geworden. Ze blijven maar een schuldgevoel aansmeren, en me wegzetten als boze blanke. Onze Zwarte Piet kwam vroeger door de schoorsteen, en was daarom zwart. Door nu te erkennen dat die Piet zwart was omdat hij lager in de rangorde staat zou betekenen dat ik mijn ouders en voorouders natrap met het woord dat ze racist zouden zijn geweest. No fucking way ! Duurvoort is wel een racist, want blijkbaar mag iemand met een donkere huiskleur zich niet teveel aanpassen aan de witte man. Maar lees eens haar tweet en draai dan de woorden om, waar wit staat vul donker is etc. Dan is de wereld te klein, want dan staat er letterlijk: Je mag als blanke niet teveel op een neger gaan lijken, daarmee doe je je soortgenoten tekort.

   
 4. I just like the valuable information you supply to your articles. I’ll bookmark your blog and take a look at again right here regularly. I am slightly sure I will learn plenty of new stuff proper right here! Good luck for the following!

   

Comments are closed.